Η «Τόκιο» του La Casa de Papel σε νέα ταινία δράσης: Δείτε το τρέιλερ


Η Úrsula Corberó πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια «Snake Eyes»

Το Snake Eyes απέκτησε νέο τρέιλερ και έχει όσα πρέπει για μια ταινία δράσης που σέβεται τον εαυτό της: ξύλο, ακόμα περισσότερο ξύλο, κυνηγητό και την εντυπωσιακή Ισπανίδα Úrsula Corberó, τη γνωστή μας Τόκιο από το La Casa de Papel του Netflix.

H ταινία είναι spinoff prequel των G.I. Joe. Σε αυτή βλέπουμε τον Snake Eyes (Henry Golding) οποίος καταφέρνει να μπει την ιαπωνική ελίτ στρατιωτική ομάδα, Arashikage, αφότου σώζει τη ζωή ενός αρχηγού της, του Storm Shadow.

Οι Arashikage εκπαιδεύουν τον Snake Eyes στις πολεμικές τέχνες και τα μυστικά τους και γίνεται πολεμιστής Νίντζα. Παράλληλα, καθώς είναι ορφανός, νιώθει ότι βρίσκει την οικογένεια που πάντα του έλειπε.

Όμως τα μυστικά από το παρελθόν του Snake Eyes βγαίνουν στην επιφάνεια και βλέπει την τιμή και την αφοσίωσή του να δοκιμάζονται. Ο Snake Eyes κινδυνεύει να χάσει την εμπιστοσύνη όλων, ακόμα και των πιο κοντινών του ανθρώπων.

Παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει και την όμορφη αντίπαλό του, την γοητευτική Baroness που υποδύεται η Úrsula Corberó.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Andrew Koji ως Storm Shadow, Samara Weaving στον ρόλο της Scarlett, Haruka Abe ως Akiko, Takehiro Hira ως Kenta και Iko Uwais στον ρόλο του Hard Master.

Σκηνοθέτης του φιλμ είναι ο Robert Schwentke ενώ το σενάριο ανήκει στον Ελληνοαμερικανό Evan Spiliotopoulos.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους αμερικανικούς κινηματογράφους από την Paramount στις 23 Ιουλίου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ