Έλενα Ράπτη: Ο μικρός της ήρωας και η δύναμη της αγάπης [pic]

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, η Έλενα Ράπτη στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram αναφορικά με την αγάπη που ήρθε στη ζωή της δύο μήνες πριν, όταν συνάντησε τον μικρό τετράποδο φίλο της. Το σκυλάκι αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα υγείας και με καθημερινή φροντίδα, αγάπη και την κατάλληλη θεραπεία είναι σήμερα καλά.

Ειδικότερα η Έλενα Ράπτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ότι πριν από δύο μήνες μπήκε στη ζωή της ένα βαριά άρρωστο σκυλάκι, το οποίο ωστόσο χάρη στην αγάπη, τη φροντίδα και την υπομονή κατάφερε να επιβιώσει. Μάλιστα, η κα Ράπτη ανέβασε και τη φωτογραφία του τετράποδου φίλου της που όπως λέει την πλημμυρίζει αγάπη, αποδεικνύοντας πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Αναλυτικά το συγκινητικό σχόλιο της κα Ράπτη: «Πριν από δύο μήνες μπήκε στη ζωή μου αυτό το πλασματάκι. Δυστυχώς έφτασε σε μένα πολύ βαριά άρρωστο με παρβοεντερίτιδα (για όσους δεν γνωρίζουν: αιμορραγική διάρροια με υψηλό ποσοστό θνησιμότητας). Έδωσε μάχη με ισχυρά φάρμακα, μεταγγίσεις αίματος και αλβουμινών. Εκεί που νομίζαμε ότι δεν θα τα καταφέρει γιατί μέρα με τη μέρα χειροτέρευε, εκεί ο μικρός μας ήρωας άρχισε να παίρνει τα πάνω του και με τη σωστή αγωγή, με φροντίδα και αγάπη δυνάμωσε και κρατήθηκε στη ζωή! Καθημερινά με πλημμυρίζει αγάπη αποδεικνύοντας ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου! Κι εγώ προσπαθώ παρά τις υποχρεώσεις να ανταποκρίνομαι σε όλες τις ανάγκες του».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Έλενας Ράπτη στο Instagram:

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ