Λάκης Λαζόπουλος: Στο νοσοκομείο μετά από ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο – Ακυρώνεται η περιοδία του


Στο νοσοκομείο “Υγεία” μετά από ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο μεταφέρθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Λάκης Λαζόπουλος

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος πήρε εξιτήριο εχθές Δευτέρα στις 11:30 το πρωί.

Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη” με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη» έγραψε ο ίδιος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου παρακάτω:

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Λάκης Λαζόπουλος είχε μιλήσει για το νέο του βιβλίο με τίτλο «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου» στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο OPEN. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, ενώ ο γνωστός κωμικός το έγραψε με αφορμή τον θάνατο της γυναίκας του Τασούλας.

«Δεν είναι η αφορμή ο θάνατος, αλλά είναι η ανάγκη μου να γνωρίζω (ενν. συστήσω) επιτέλους τον άνθρωπο της ζωής μου στους ανθρώπους, να μπορώ μέσα από αυτόν εξηγήσω και εγώ τι σκεφτόμουνα, πώς ήταν τα αισθήματα ενός ανθρώπου που ζει εκείνη τη στιγμή και που περνούσε μία περίοδο που είναι φωτεινή για τους άλλους, αλλά όταν έκλεινε η πόρτα βρισκόταν αλλού. Είναι ένα ισοζύγιο συναισθημάτων που έχει ένας ηθοποιός, που κάποια στιγμή τον ξεπερνάει και ξεχειλίσει. Και τότε πλημμυρίσει το σπίτι, πλημμυρίσει την καρδιά σου. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ ο ίδιος» είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ