Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πρώτο βράδυ στις φυλακές για τον συζυγοκτόνο – Με ποιους είναι στο κελί


Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές του Κορυδαλλού πέρασε την Τρίτη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι να αρχίσει η δίκη του.

Ο 33χρονος συζυγοκτόνος κρατείται στην ειδική πτέρυγα του Κορυδαλλού, λόγω του ειδεχθούς εγκλήματός του και της έκτασης που έλαβε όλο αυτό το διάστημα η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, ο δολοφόνος της Καρολάιν μπήκε στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπόδικοι όπως ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Τζ.Κουτσολιούτσος της Folli Follie.

Μάλιστα, στο κελί του βρίσκεται με άλλους τρεις φυλακισμένους, σύμφωνα με το MEGA.

Ο ένας είναι υπόδικος για λαθρεμπόριο, ο δεύτερος είναι πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος, κατηγορούμενος για ναρκωτικά, και ο τρίτος επίσης κατηγορούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η συγκεκριμένη πτέρυγα επελέγη διότι θεωρείται «ήσυχη» και σε αυτή πηγαίνουν υπόδικοι, οι οποίοι έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη και υπάρχει κίνδυνος αν πάνε σε πιο «σκληρές» πτέρυγες.

Ένας ακόμα λόγος που ο συζυγοκτόνος θα μπει στη συγκεκριμένη πτέρυγα είναι οι απειλές από τους ποινικούς, οι οποίοι «έστειλαν» το μήνυμα ότι τον περιμένουν στις φυλακές.

Ο συζυγοκτόνος σήμερα θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη είτε στην διευθύντρια των φυλακών είτε στον αρχιφύλακα.

Χθες, δεν ζήτησε κάτι μόλις μπήκε στην φυλακή.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ