Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε 10 άτομα επειδή τηλεφώνησαν… εκτός χώρας!


Ακόμη ένα επεισόδιο καθημερινής… τρέλας στη Βόρεια Κορέα, με πρωταγωνιστή τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Στην εκτέλεση 10 ατόμων προχώρησε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως αναφέρει η Daily NK Japan, καθώς εντοπίστηκαν να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα από κινεζική εταιρεία τηλεπικοινωνιών για να επικοινωνήσουν εκτός χώρας!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κιμ απαγορεύει ρητά κάθε τηλεπικοινωνιακό δίκτυο εκτός Βόρειας Κορέας, ώστε να μην επιτραπεί καμία διαρροή πληροφορίας για το τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα.

Συνολικά συνελήφθησαν 150 άτομα μετά από έρευνα της Ασφάλειας του κυβερνώντος κόμματος ενώ οι έρευνες συνεχίζονται πόρτα-πόρτα (!) ώστε να βρεθούν και άλλοι οι οποίοι χρησιμοποιούν κινητά με κινεζικά δίκτυα.

Η αστυνομία εντόπισε και τους λαθρέμπορους που είχαν βάλει παράνομα στη χώρα τις SIM ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η γενική απαγόρευση κινητών τηλεφώνων άρθηκε οριστικά το 2008!

Οι εκτελέσεις έγιναν στην επαρχία Ryanggang, που βρίσκεται στα σύνορα της Κίνας και οι ειδικοί στα θέμα της Βόρειας Κορέας τονίζουν πως η επιλογή δεν ήταν τυχαία, καθώς πρόκειται για μια ξεκάθαρη προσπάθεια εκφοβισμού των λαθρέμπορων.

Περιττό να αναφέρθει πως η Βόρεια Κορέα κρατά ως μυστικό το τι συμβαίνει στη χώρα, όπως η πανδημία του κορονοϊού αλλά και το τελευταίο πρόβλημα με το ενδεχόμενο ξέσπασμα λιμού…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ