Μονή Πετράκη: Σοβαρά τρεις Μητροπολίτες από την επίθεση με το καυστικό υγρό – Ποιος είναι ο δράστης


Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από την επίθεση κρύβεται ένας κληρικός η υπόθεση του οποίου δικαζόταν σήμερα στο Συνοδικό Δικαστήριο

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, έξι Μητροπολίτες, με αποτέλεσμα όλοι τους να μεταφερθούν με τραύματα στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από την επίθεση κρύβεται παπάς που καθαιρέθηκε και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις Μητροπολίτες, οι δύο εκ των οποίων, ο Μητροπολίτης Κηφισίας και Άρτης να έχουν εγκαύματα στα μάτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη Συνοδικό Δικαστήριο, στο οποίο δικαζόταν παπάς. Ξαφνικά και κατά την διάρκεια της εκφώνησης της απόφασης ο υπό έλεγχο ιερέας μπήκε μέσα με ένα μπουκάλι με καυστικό υγρό και επιτέθηκε εναντίον των μελών του Συνοδικού Δικαστηρίου.

Επικράτησε πανικός, όμως δεν κατόρθωσε να διαφύγει αφού συνελήφθη από την αστυνομική φρουρά της Μονής κι από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έφθασαν άμεσα στο σημείο μετά την επίθεση.

Οι έξι Μητροπολίτες, που συμμετείχαν στο Συνοδικό Δικαστήριο ήταν οι εξής:

  • Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού
  • Μητροπολίτης Γλυφάδας
  • Μητροπολίτης Άρτης
  • Μητροπολίτης Κασσανδρείας
  • Μητροπολίτης Ζακύνθου
  • Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης

Ο δράστης είναι ιερέας από την Μητρόπολη Βέροιας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ