Μονή Πετράκη: Αυτός είναι ο ιερέας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό – Είχε συλληφθεί για ναρκωτικά


Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση με βιτριόλι στους επτά Μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου που συνεδρίαζε στη Μονή Πετράκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης της επίθεσης είναι 37χρονος ιερέας από τη Μητρόπολη Βέροιας και βρέθηκε ενώπιον του δευτεροβάθμιου Συνοδικού Δικαστηρίου που επικύρωσε την καθαίρεσή του καθώς εμπλεκόταν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Θυμίζουμε πως ιερέας από τη Βέροια, επιτέθηκε και τραυμάτισε επτά μητροπολίτες, δύο δικηγόρους και έναν φρουρό, πετώντας καυστικό υγρό.

Όπως φαίνεται ο ιερέας ήταν προετοιμασμένος καθώς η επίθεση με το καυστικό υγρό έγινε την ώρα της ανακοίνωσης της απόφασης της καθαίρεσής του.

Ο δράστης έχει συλληφθεί και οδηγηθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ποιος είναι ο δράστης της επίθεσης με το καυστικό υγρό

Ο Θεοφύλακτος Κόμβος, φέρεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες του orthodoxtimes.gr, ο ιερέας που έριξε το βιτριόλι προς τους συνοδικούς Μητροπολίτες.

Ο ιερέας φέρεται να ανήκει στη Μητρόπολη Βέροιας όπου κατείχε οργανική θέση, και είχε χειροτονηθεί από τον Μητροπολίτη Τριπόλεως στη Λιβύη.

Η υπόθεση του βρισκόταν στο δευτεροβάθμιο συνοδικό δικαστήριο όπου εξεταζόταν η οριστικοποίηση της ποινής καθαίρεσης του.

Ο δράστης έφερε μαζί του μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού, την οποία και έριξε προς τους Μητροπολίτες.

Ο 37χρονος ιερέας, έχει οδηγηθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιερέας δεν έχει πει λέξη έως αυτή την ώρα σε αστυνομικούς, σχετικά με το κίνητρο της επίθεσής του.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι ο ιερέας, που ανήκει στην Μητρόπολη Βέροιας, φέρεται να εμπλεκόταν σε υπόθεση ναρκωτικών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ