Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Μέσα από το κελί μίλησε στο Star o καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, επιχειρώντας να «χτίσει» το προφίλ του μεταμελημένου

Όπως μετέδωσε το Star, στην επικοινωνία που με τον 33χρονο πιλότο αναφέρθηκε τόσο στην Καρολάιν όσο και στη μικρή Λυδία. Ωστόσο κρατάει την ίδια στάση που κρατούσε και στα δικαστήρια. Ακολουθεί δηλαδή την ίδια γραμμή που είχε τόσο στην ομολογία όσο και την απολογία του.

Συγκεκριμένα είπε μέσα από τη φυλακή: «Όπως θρηνούσα από το πρώτο λεπτό έτσι θρηνώ ακόμα και σήμερα για τον χαμό της γυναίκας μου. Με νοιάζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο για το μέλλον του παιδιού μου».

Ο 33χρονος συζυγοκτόνος διανύει το τρίτο 24ωρο στη φυλακή. Περιγράφεται ως ψυχρός και ψύχραιμος, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανένας από το στενό περιβάλλον μαζί του.

Περνούσε όλα τα ψυχομετρικά τεστ ο συζυγοκτόνος

Ο πιλότος δούλευε σε μια μεγάλη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία και σχεδόν κάθε χρόνο υποβαλλόταν σε εξετάσεις.

Τον έβλεπε γιατρός αλλά τον αξιολογούσε και ψυχολόγος, κάνοντάς του ορισμένες ψυχομετρικές ερωτήσεις τύπου matrix, δηλαδή επαναλαμβάνουν την ίδια ερώτηση πολλές φορές ή δείχνουν σχέδια και μοτίβα.

Έτσι βγάζουν συμπεράσματα για την ψυχολογική κατάσταση του εξεταζόμενου ώστε να είναι ασφαλές το να πιλοτάρει ένα ελικόπτερο. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και για τους πιλότους των αεροσκαφών.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν περνούσε με επιτυχία αυτά τα τεστ. Άλλωστε σε αντίθετη περίπτωση δε θα μπορούσε να πραγματοποιεί πτήσεις από Αθήνα προς Μύκονο, Σαντορίνη και Αλικαρνασσό.

Με πληροφορίες από Star

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ