Μάριος Ιορδάνου: Ένιωσα ότι είμαι νεκρός και την ίδια στιγμή μια περίεργη χαρά

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν χθες το βράδυ (23/06) ο Μάριος Ιορδάνου.

Ο ηθοποιός περιέγραψε τη σοβαρότατη περιπέτεια υγείας που πέρασε και η οποία λίγο έλλειψε να του κοστίσει τη ζωή. Όπως δήλωσε εξαιτίας των αλλεπάλληλων ισχαιμικών επεισοδίων κόντεψε να πεθάνει. Ο ηθοποίος εξήγησε ακόμη πως αυτό που τον έσωσε ήταν η άμεση αντίδραση της γυναίκας του και οι σκέψεις του για όλα όσα έχουν ζήσει.

«Ήμασταν σε περιοδεία με τη γυναίκα μου. Εγώ αθλητικός πάντα, υγιής σε μια πολύ καλή κατάσταση… όταν συνέβη αυτό λοιπόν, χάνω το φως μου, τυφλώνομαι, η καρδιά μου σταματάει να χτυπά στην κυριολεξία και όλα μαυρίζουν γύρω μου. Χάνω τις αισθήσεις μου, νιώθω ότι πεθαίνω. Αρχίζει και βομβαρδίζεται ο εγκέφαλος μου, πάθαινα το ένα ισχαιμικό μετά το άλλο. Πραγματικά, όπως έδειξε αργότερα και η μαγνητική τομογραφία, «ψήθηκε» το μυαλό μου. Εκείνη τη στιγμή πραγματικά ένιωσα ότι έχω πάει στην άλλη όχθη, ένιωσα ότι είμαι νεκρός, παράλληλα την ίδια στιγμή ένιωθα μια περίεργη χαρά», είπε και συνέχισε: «Και την ώρα που ένιωθα ότι πεθαίνω έλεγα στη Σοφία πως ‘χαίρομαι πάρα πολύ για όσα ζήσαμε, θα ήθελα να ζήσω παραπάνω για να ζήσω πράγματα μαζί σου’. Και τελικά ξέρεις τι κατάλαβα από αυτό; Ότι κανείς δεν μπορεί να σου πάρει τη χαρά από τη ζωή σου, αν εσύ δεν το αφήσεις, ούτε καν ο θάνατος», είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Η επιλογή του να μην κάνει παιδιά

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν θέλει να κάνει παιδιά. «Δεν θέλω να κάνω παιδιά, γιατί δε θέλω να αφήσω τίποτα πίσω μου όταν φύγω από αυτόν τον κόσμο» είπε και συμπλήρωσε ότι, όταν πεθάνει, θέλει οι στάχτες του να πεταχτούν στη θάλασσα.

Και εξήγησε ότι η ζωή του ίδιου και της συντρόφου του είναι γεμάτη με τα θεατρικά τους project που τους ταξιδεύουν από το Δουβλίνο ως τη Μόσχα και ακόμα πιο μακριά και δεν υπάρχει «χώρος» για ένα παιδί. Σημείωσε επίσης ότι η απόφαση αυτή είναι κοινή με την σύντροφό του και ότι σέβεται απόλυτα την επιλογή των ανθρώπων που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά, τα οποία λατρεύει και στα οποία έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της δουλειάς του στο θέατρο.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ