Χρυσηίδα Δημουλίδου : Υπερασπίζετε τον Δολοφόνο της Καρολάιν και ξεσηκώνει τους πολίτες


Πιο συγκεκριμένα η πασίγνωστή και αξιαγάπητη συγγραφέας, που μέσω της έκδοσης των χιλιάδων βιβλίων της έχει καταφέρει να αγαπηθεί και να διαβαστεί από εκατομμύρια Έλληνες σε όποιο σημείο της γης και να βρίσκονται και έχει καταφέρει τόσο μέσω των βιβλίων της, όσο και του γεγονός ότι πάντα λέει την άποψη της για όλα τα περιστατικά να αριθμεί χιλιάδες φανατικούς ακολούθους που συνήθως συναινούν απόλυτα σε αυτά τα οποία λέει.

 

Αυτή την φορά ωστόσο επέλεξε να τοποθετηθεί πάνω σε ένα θέμα  το οποίο δύο μήνες τώρα, έχει πάρει τεράστιες εκτάσεις και κατάφερε για ακόμα μία φορά να ξεσηκώσει το αναγνωστικό κοινό της, αλλά όχι για θετικό λόγο όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Τι ανέρτησε η Κ. Χρυσηίδα Δημουλίδου

  • Η Κ. Δημουλίδου πήρε την απόφαση να μιλήσει για την πολύκροτη υπόθεση των γλυκών νερών και να πει ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος , έκανε το έγκλημα εν βρασμώ ψυχής και ότι στην πράξη του αυτή συνέβαλε  κατά κύριο λόγο η όλη συμπεριφορά και οι αρνητικές αντιδράσεις που είχε απέναντι του η σύζυγος του Καρολάιν.

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή η ανάρτηση της προκάλεσε τις αντιδράσεις πολλών από το αναγνωστικού της κοινού, με αποτέλεσμα να μην μείνει με σταυρωμένα χέρια αλλά να περάσει στην αντεπίθεση.

Τι έκανε το αναγνωστικό κοινό

  • Σύσσωμοι οι χρήστες στο twitter, απευθύνθηκαν στον εκδοτικό οίκο της Χρυσηίδας και του ζήτησαν να λάβει θέση για τα λεγόμενα της συγγραφέας αν και όλοι γνωρίζουν ότι επειδή ακριβώς τα βιβλία της έχουν τεράστια απήχηση ο εκδοτικός οίκος το μόνο που θα κάνει είναι μία λεκτική συζήτηση.

Λίγα λόγια για την Κ. Χρυσηίδα Δημουλίδου

  • Αυτή την στιγμή είναι σε μία πάρα πολύ καλή φάση αφού μετά την έκδοση του 28ου βιβλίου της “Το παιχνίδι του Νάνου”, συγγράφει το 29 βιβλίο της και αναμένεται όταν κυκλοφορήσει να κάνει τεράστια επιτυχία όπως και τα προηγούμενα 28 βιβλία της.

Ακολουθεί βίντεο για την Χρυσηίδα Δημουλίδου

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ