28 Μαρτίου 2024

BDSM : Μάθετε τα πάντα για τις σκοτεινές πλευρές του σεξ


Για μερικούς, η στενή σχέση μεταξύ αίματος και σεξουαλικής επαφής προκαλεί σεξουαλική ανάδευση. Η μυρωδιά, η όραση και η υφή του αίματος μπορεί επίσης να προκαλούν. Ανάλογα με το ποιο στοιχείο του παιχνιδιού στο αίμα είναι πιο ελκυστικό, κάποιος με αυτό το φετίχ μπορεί να απολαύσει να λερώσει αίμα στο σώμα του συντρόφου του.

Μπορούν επίσης να απολαύσουν τη χρήση οργάνων, όπως μαχαίρια και νυστέρια, για να τραβήξουν κομμάτια αίματος στο δέρμα. Μερικοί ακόμη και σαν να γλείφουν ή να πίνουν αίμα .

Το αίμα δεν αποτελεί απόλαυση για όλους

  • Παρά τη σχέση με την κοπή, δεν αρέσει σε κάθε άτομο που απολαμβάνει το παιχνίδι με το αίμα να παίζει μαχαίρι. Μερικοί απλώς εκτιμούν το ίδιο το αίμα, είτε είναι φρέσκο ​​από τραυματισμό, ψεύτικο αίμα ή ακόμα και μόνο ουσίες που μοιάζουν με αίμα, όπως το κόκκινο κρασί.
Είναι το σεξ περιόδου μια μορφή παιχνιδιού αίματος
  • Το σεξ περιόδου μπορεί να θεωρηθεί μορφή παιχνιδιού αίματος. Όχι σε όλους που τους αρέσει το σεξ περιόδου είναι απαραίτητα στο ευρύτερο φετίχ αίματος, αλλά μερικά είναι.
  • Μερικοί άνθρωποι που τους αρέσει το σεξ περιόδου περιορίζονται από την πρόσθετη λίπανση. Σε άλλους αρέσει η αυξημένη ευαισθησία που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του μήνα. Επιπλέον, οι οργασμοί κατά τη διάρκεια της περιόδου σας μπορεί να ανακουφίσουν τις κράμπες.

  • Μερικοί θέλουν να βλέπουν αίμα σε όλο τον εαυτό τους και τον σύντροφό τους. Η πτυχή του παιχνιδιού στο αίμα του σεξ κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως μπορεί να μην είναι το πιο ενδιαφέρον μέρος για τους ανθρώπους που το απολαμβάνουν, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι ένα στοιχείο.
  • Το παιχνίδι στο αίμα δεν περιλαμβάνει πάντα κοπή δέρματος.
  • Η περίοδος αίματος μπορεί επίσης να είναι ευχάριστη στο παιχνίδι αίματος και δεν απαιτείται κοπή για να ληφθεί αυτό το αίμα.
  • Η χρήση ψεύτικου αίματος ή υγρών που μοιάζουν με αίμα δεν απαιτεί κοπή.

Ακολουθεί βίντεο για το BDSM

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ