Ομορφιά : Απαλλαχτείτε από το μαύρισμα των σπρέι


Σκούρα, σπασμένα μπαλώματα μπορεί να εμφανιστούν στο δέρμα σας και να καταστρέψουν το αποτέλεσμα των προϊόντων μαυρίσματος. Το χειρότερο, αυτές οι ραβδώσεις μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν και να αφήσουν το σώμα σας να φαίνεται λεκιασμένο έως ότου η χρωστική ουσία φθαρεί. Αν θέλετε να αφαιρέσετε ραβδώσεις και μπαλώματα από προϊόντα αυτομαυρίσματος, αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στους εύκολους τρόπους για να το κάνετε χωρίς να βλάψετε το δέρμα σας.

Αφαιρέστε το μαύρισμα από τα χέρια σας
  • Εάν έχετε στα χέρια σας μαύρισμα ψεκασμού ή μαυρίσματος λοσιόν, σίγουρα δεν είστε ο πρώτος – και δεν θα είστε ο τελευταίος. Εάν δεν φοράτε γάντια από καουτσούκ ενώ το προϊόν εφαρμόζεται, έχετε σχεδόν την εγγύηση να έχετε μια πορτοκαλί ή καφέ υπενθύμιση του προϊόντος μαυρίσματος στο χέρι σας.
  • Σχεδόν όλα τα προϊόντα μαυρίσματος χρησιμοποιούν το ίδιο δραστικό συστατικό: διυδροξυακετόνη (DHA). Το DHA είναι το μόνο εγκεκριμένο από την FDA συστατικό για ηλιοθεραπεία μαυρίσματος στην αγορά.
  • Το συστατικό λειτουργεί γρήγορα για να «λεκιάσει» το πάνω στρώμα του δέρματός σας, αλλά δεν μπορείτε να δείτε πάντα τα αποτελέσματα αμέσως. Ακόμα κι αν πλένετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή του αυτοκαθαριστή, ενδέχεται να παρατηρήσετε ραβδώσεις που εμφανίζονται 4 έως 6 ώρες αργότερα.
  • Απολέψετε το δέρμα με σφουγγάρι, πετσέτα ή κρέμα απολέπισης. Μπορείτε να δοκιμάσετε να μουλιάσετε τα χέρια σας σε ζεστό νερό, να κολυμπήσετε σε μια χλωριωμένη πισίνα ή να εφαρμόσετε χυμό λεμονιού στα χέρια σας για να διεισδύσετε και να ελαφρύνει το στρώμα του δέρματος.

Πως θα το αφαιρέσετε από τα πόδια σας
  • Εάν τα πόδια σας έχουν ραβδώσεις από DHA, θα ακολουθήσετε μια παρόμοια διαδικασία. Μια ελαφρόπετρα μπορεί να βοηθήσει στην απολέπιση των σπασμένων μπαλωμάτων και ο χρόνος στην μπανιέρα, τη σάουνα ή τη χλωριωμένη πισίνα μπορεί να σας δώσει ένα ξεκίνημα για την εκκαθάριση των ραβδώσεων.
  • Παρόμοια με την αφαίρεση ενός τατουάζ χέννας , ένα μούσκεμα με αλάτι Epsom ή ένα τρίψιμο ακατέργαστης ζάχαρης από λάδι καρύδας μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία απομάκρυνσης του βυρσοδέψου από τα πόδια σας.

Ακολουθεί βίντεο για τα σπρέι μαυρίσματος

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ