Κοζάνη: Επίθεση ροτβάιλερ – Στο εδώλιο το ζευγάρι για τον τραγικό θάνατο του 5χρονου Στάθη


Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης βρέθηκε σήμερα το ζευγάρι των ηλικιωμένων για την υπόθεση του 5χρονου Στάθη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο ανήμερα του Πάσχα το 2016 μετά την επίθεση ροτβάιλερ που δέχτηκε στην αυλή τους

Η δίκη των δύο κατηγορουμένων ξεκίνησε την Τρίτη ωστόσο διακόπηκε λόγω της ψυχολογικής φόρτισης της οικογένειας του μικρού αγοριού. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του Στάθη είπε «θέλω μόνο ένα πράγμα, να τελειώσει όσο πιο γρήγορα αυτό. Θέλω δικαιοσύνη».

Η μητέρα μαζί με τον γιο της είχαν προσκληθεί σε φιλικό σπίτι για να γιορτάσουν το Πάσχα. Το ζευγάρι είχε στην αυλή του σε περιφραγμένο χώρο εννέα ροτβάιλερ. Δύο από αυτά επιτέθηκαν στον μικρό Στάθη και τον κατασπάραξαν μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Οι ιδιοκτήτες των σκύλων τον περασμένο Φεβρουάριο προχώρησαν σε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, εναντίον της μητέρας. «Δεν πιστεύω ότι θα ακουστεί ούτε και τώρα αυτό το ”συγγνώμη”, έστω και καθυστερημένα. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν να ζουν έτσι οι άνθρωποι» είπε η ίδια.

Όπως είπε ο δικηγόρος της μητέρας, «εμείς έχουμε υπομονή μέχρι το τέλος». Από τη μεριά του ο δικηγόρος του ζευγαριού έκανε λόγο για ένα τραγικό συμβάν, το οποίο όμως δεν αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε από το νοσοκομείο της Κοζάνης.

«Έχουμε ζητήσει από το νοσοκομείο να μας πει ποιοι ήταν εκεί όταν έγινε το περιστατικό και δεν μας έχουν πει» σημείωσε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ