Μύκονος – Θα χυθεί “αίμα”: Άγριο ξύλο από 15 άτομα στον Έλληνα σωματοφύλακα των διάσημων στη Μύκονο (pics)

Πρωτοφανές περιστατικό στη Μύκονο, με τον γνωστό Έλληνα σωματοφύλακα του Νταν Μπιλζέριαν και άλλων διάσημων, Νίκο Αραβαντινό, να επιχειρεί να ηρεμήσει μια μεγάλη παρέα και να βρίσκεται… στο νοσοκομείο

Το περιστατικό συνέβη σε γνωστή παραλία του νησιού, όταν η συγκεκριμένη παρέα άρχισε να παρεκτρέπεται μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Η διεύθυνση του καταστήματος τον κάλεσε, για να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά εκείνοι έγιναν έξαλλοι και του εξαπέλυσαν επίθεση με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Μπουκάλια και ποτήρια εκτοξεύτηκαν εναντίον του, ενώ κάποιοι του επιτέθηκε πισώπλατα, με αποτέλεσμα παρά τη μεγάλη σωματική του διάπλαση να βρεθεί ξαπλωμένος στο έδαφος, γεμάτος αίματα και χωρίς τις αισθήσεις του.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο σωματοφύλακας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας με πολλαπλά τραύματα κυρίως στο κεφάλι, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ζητώντας από τους συναδέλφους του, να μην εμπλακούν στην υπόθεση.

Κατέστησαν σαφές ότι είναι θέμα χρόνου να «μαζέψουν» την ομάδα των Γαλλοαλγερινών και ήδη έχουν προσαχθεί τουλάχιστον 2 με 3 άτομα στο Α.Τ Μυκόνου. Η αστυνομία θέλει να έχει αποτελέσματα στην έρευνά της και να συλλάβει την ομάδα των Γαλλοαλγερινών το συντομότερο δυνατό γιατί φοβάται τα χειρότερα…

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αστυνομικό τμήμα παρουσιάστηκε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για να δώσει εξηγήσεις και πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα των δραστών ώστε να διαπιστωθεί αν τα άτομα που τον χτύπησαν εργάζονται στο εστιατόριο του.

Μύκονος: Φόβοι για «βεντέτα» μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα του Νταν Μπιλζέριαν

Το χρονικό

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο σωματοφύλακας κλήθηκε να επέμβει τη στιγμή που η ομάδα Γαλλοαλγερινών έκαναν φασαρία σε εξωτερικό χώρο που βρίσκεται σε ξενοδοχείο, δίπλα στο beach bar Tropicana.

Είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ενοχλούσαν τους ενοίκους του ξενοδοχείου.

Ο Νίκος Αραβαντινός προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να ηρεμήσει τους αλλόφρονες. Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε όταν εκείνοι άρχισαν να του επιτίθενται με ότι έβρισκαν μπροστά τους, ακόμα και με πέτρες στήνονταν σκηνικό «πολέμου».

Ο πετροπόλεμος δεν σταμάτησε ούτε όταν ο σωματοφύλακας έπεσε λιπόθυμος και αιμόφυρτος στο έδαφος. Υπάλληλοι του ξενοδοχείου που άκουσαν την φασαρία ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ η ομάδα του Γαλλοαλγερινών αποχώρισε από το σημείο για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ