Η φανταστική χειραφέτηση της Harley Quinn


Η Margot Robbie αποκάλυψε τον πλήρη τίτλο του «Birds of Prey» που κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο του 2020.
Παρά τον προβληματισμό με τις επιδόσεις των ταινιών με τους μεγάλους, κλασικούς ήρωες των κόμικ της DC, όπως τον Batman και τον Superman, η Warner Brothers έχει κάθε λόγο να χαμογελάει με ηρωίδες όπως την Wonder Woman και την Harley Quinn που έχουν μεγάλη απήχηση.

Μετά την εμφάνισή της στην «Ομάδα αυτοκτονίας», η Margot Robbie θα επιστρέψει στον ρόλο της Harley Quinn για την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς κόμικ, «Birds Of Prey». Σε αυτή τη σειρά τον κεντρικό ρόλο έχουν γυναικείοι χαρακτήρες όπως οι Oracle/Batgirl, Black Canary και Huntress, αλλά, όπως αποκάλυψε η Robbie μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, στην επερχόμενη ταινία η Harley Quinn θα βρεθεί στο προσκήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Robbie ανέβασε μια φωτογραφία του σεναρίου της, όπου αποκαλύπτεται ο πλήρης τίτλος της ταινίας: «Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)». Το Hollywood Reporter επιβεβαίωσε σε άρθρο του πως αυτός θα είναι όντως ο επίσημος τίτλος της ταινίας και δεν πρόκειται απλά για χιούμορ από πλευράς της ηθοποιού.

Σκηνοθέτης του «Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)» θα είναι η Cathy Yan, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή της Christina Hodson. Δίπλα στην Robbie θα εμφανιστούν η Mary Elizabeth Winstead ως Huntress και η Jurnee Smollett-Bell ως Black Canary, ενώ ο Ewan McGregor θα υποδυθεί τον Black Mask και η Rosie Perez την ντετέκτιβ Renee Montoya. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2020.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ