Έλλη Κοκκίνου : Κλέβει τις εντυπώσεις στην πιο καυτή παράσταση του καλοκαιριού


Η Πρώτη και πιο καυτή παράσταση του φετινού καλοκαιριού είναι γεγονός και όπως πάντα ήταν πολύ εκείνοι που έτρεξαν για να την δούνε . Αναμεσά τους ήταν και επώνυμα πρόσωπα τα οποία αγαπάμε και τα οποία , όπως πάντα έτσι και αυτή την φορά καταφέρανε να ξεχωρίσουνε μέσω των φανταστικών εμφανίσεων τους.

“Το Άλσος”, όπως ονομάζεται η καινούργια θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές την Άτζελα Δημητρίου και τον Τάκη Ζαχαράτο ξεκίνησε και η Έλλη Κοκκίνου ήταν εκεί για να δώσει το παρόν και να παρακολουθήσει την παράσταση. Η Παρουσία της έκλεψε τις εντυπώσεις αφού τα ρούχα που επέλεξε να βάλει δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Τι φόρεσε η Έλλη Κοκκίνου

  • Η Τραγουδίστρια γι αυτή την εμφάνιση της ντύθηκε ολόκληρη στα λευκά. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε ένα κάτασπρο τιραντάκι και ένα λευκό παντελόνι. Το σετ ολοκλήρωσε με μαύρα πέδιλα και ένα διακριτικό κρεμαστό στον λαιμό, ένα χρυσό βραχιόλι και ένα ρολόι.

Λίγα λόγια για την παράσταση

  • “Το θέατρο Άλσος, μετά την τεράστια θεατρική επιτυχία του Ζαχαράτου που αποτελούνταν από καθημερινά “sold out”, τον εμπιστεύτηκε να ανεβάσει και την φετινή θεατρική του παράσταση με τίτλο “Πάμε για άλλα…ολοταχώς” που όπως φαίνεται θα έχει την ίδια επιτυχία με την περσινή.

Έλλη Κοκκίνου

  • Η αλήθεια είναι ότι η δημοφιλή τραγουδίστρια έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμά και σε αυτό οφείλονται οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην Κύπρο στο πλευρό του Λούκα Γίωρκα. Αλλά μέσα σε όλο αυτό το τρέξιμο κατάφερε να βρει τον χρόνο που χρειάζεται για να μπορέσει να παρακολουθήσει την καινούργια θεατρική παράσταση του Ζαχαράτου “Πάμε για άλλα…ολοταχώς”.

Υπόθεση του “ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ…ολοταχώς”

  • Μιλάμε για ένα φαντασμαγορικό σόου, το οποίο έχει τις περισσότερες μεταμορφώσεις από κάθε άλλο.
  • Οι καλύτερες είναι από την Eyrov;ission, όπου συναντάμε επί σκηνής την Καλομοίρα, την Φουρέιρα  αλλά και την Μπέσυ Αργυράκη.
  • Βλέπουμε τους λοιμοξιολόγους να συζητάνε με τους παίκτες του Survivor

Ακολουθεί βίντεο για το “ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ…ολοταχώς”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ