Σεξουαλική υγεία : Προτεινόμενοι Κρύσταλλοι για να την απογειώσετε

Αμερικανοί ενήλικες στρέφονται σε αυτό που είναι γνωστό ως συμπληρωματική και εναλλακτική ιατρική . Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από τον βελονισμό και τη γιόγκας έως το τάι τσι και ακόμη και τους θεραπευτικούς κρυστάλλους. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα έχετε ακούσει ανθρώπους να μιλάνε και να επιδεικνύουν αυτές τις όμορφες πέτρες. Αλλά μπορεί να μην γνωρίζετε τι θα μπορούσαν να σας προσφέρουν.

Τι είναι οι Κρύσταλλοι

  • Ιστορικά μιλώντας, οι κρύσταλλοι θεωρούνται αρχαίες μορφές ιατρικής, με φιλοσοφίες δανειζόμενες από τον Ινδουισμό και τον Βουδισμό. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τη χρήση κρυστάλλων. Παρ ‘όλα αυτά, οι άνθρωποι εξακολουθούν να έλκονται από τα χρώματα και την ομορφιά τους.

Βάλτε φωτιά στο κρεβάτι σας

  • Το κλειδί για να απολαύσετε αυτήν την εμπειρία και να βάλετε φωτιά στην σεξουαλικότητα σας, είναι η προσοχή, ο προβληματισμός και η αποδοχή. Για παράδειγμα, πηγή διαπίστωσε ότι το μυαλό ενός ατόμου μπορεί να έχει πολύ περισσότερη θεραπευτική δύναμη από ό, τι του αναγνωρίζεται.

Ανοίξτε το μυαλό σας και χρησιμοποιείστε τους Κρυστάλλους

  • Παρόλο που δεν υπάρχει μεγάλη επιστημονική υποστήριξη κρυστάλλων, ορισμένοι άνθρωποι ορκίζονται με τις δυνάμεις τους. Έτσι, εάν είστε περίεργοι να τους δοκιμάσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ανοιχτό μυαλό και ελέγξτε τι μπορεί να κάνει κάθε πέτρα για εσάς.

Κρύσταλλοι για να δείτε ποιος σας ταιριάζει

Λευκός Κρύσταλλος

  • Ο λευκός κρύσταλλος θεωρείται «κύριος θεραπευτής». Λέγεται ότι ενισχύει την ενέργεια απορροφώντας, αποθηκεύοντας, απελευθερώνοντας και ρυθμίζοντας την. Λέγεται επίσης ότι βοηθά στη συγκέντρωση και τη μνήμη. Φυσικά, ισχυροί κρύσταλλοι ισχυρίζονται ότι βοηθούν στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην εξισορρόπηση ολόκληρου του σώματός σας. Αυτή η πέτρα συνδυάζεται συχνά με άλλους όπως το χαλαζία τριαντάφυλλου για να βοηθήσει και να ενισχύσει τις ικανότητές τους.

Ροζ Χαλαζίας

  • Όπως προτείνει το χρώμα, αυτή η ροζ πέτρα έχει να κάνει με την αγάπη. Λέγεται ότι βοηθά στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της αρμονίας σε όλα τα διαφορετικά είδη σχέσεων βελτιώνοντας παράλληλα τις στενές τους σχέσεις. Υποστηρίζεται επίσης ότι παρέχει άνεση και ηρεμία σε περιόδους θλίψης.
  • Δεν έχει να κάνει όμως με άλλους ανθρώπους. Ο τριαντάφυλλος χαλαζίας λέγεται ότι ενθαρρύνει επίσης την αγάπη, τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αξία στον εαυτό του – κάτι που όλοι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε σε αυτήν την ημέρα και την εποχή.

Ιασπις

  • Αυτός ο απαλός κρύσταλλος είναι γνωστός ως ο «ανώτατος καλλιεργητής». Λέγεται ότι ενδυναμώνει το πνεύμα και σας υποστηρίζει σε περιόδους άγχους προετοιμάζοντας σας . Υποστηρίζεται ότι σας προστατεύει από και απορροφά αρνητικές δονήσεις ενώ προωθεί το θάρρος, τη γρήγορη σκέψη και την αυτοπεποίθηση. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που είναι εξαιρετικά χρήσιμα κατά την αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων – για αυτό ακριβώς μπορεί να είναι καλό αυτό το πέτρινο.

Ακολουθεί βίντεο για τους Κρυστάλλους

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ