Τουρκικά ΜΜΕ: Σκάνδαλο με την πρώην του Ατζούν – Λίγο πριν το γάμο έμαθε πως ο γαμπρός ήταν απατεώνας


Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία μετά την αποκάλυψη που κάνει η Sabah για τον μέλλοντα σύζυγο της πρώην γυναίκας του Mr Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί.

Λίγο πριν από το γάμο της, η Σειμά Σουμπασί, πρώην του Ατζούν, χώρισε με τον «δισεκατομμυριούχο» σύντροφό της Mohammed Alsaloussi, όταν ανακάλυψε την απάτη που είχε στήσει ο τελευταίος, γύρω από την καταγωγή του και την οικονομική του κατάσταση.

Αυτό τουλάχιστον επικαλείται η τουρκική Sabah, η οποία αναφέρει πως ο Meedo, όπως αποκαλούσε τον σύντροφό του η Σειμά, τελικά δεν ήταν Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος, όπως ισχυριζόταν ο ίδιος.

Ο χωρισμός του ζευγαριού έρχεται λίγο καιρό πριν από το γάμο τους και μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωση της Σειμά πως έχασε το παιδί που κυοφορούσε.

Η εφημερίδα Sabah, που απευθύνθηκε σε Αιγύπτιο δημοσιογράφο, αναφέρει πως ο Mohammed Alsaloussi δεν ανήκε στις οικογένειες δισεκατομμυριούχων της Αιγύπτου και δεν είναι επιχειρηματίας, ενώ στη χώρα του δεν ήταν γνωστός παρά την οικονομική του ευρωστία.

Η απάτη που είχε στήσει ο Mohammed και στην οποία έπεσε θύμα η πρώην του Ατζούν άρχισε να ξετυλίγεται λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του δαχτυλιδιού αρραβώνων που της προσέφερε στην πρόταση γάμου που της έκανε στο Μπαλί.

Τότε ξέσπασε σάλος, καθώς η τιμή του δαχτυλιδιού δεν ήταν η αυτή που είχε δημοσιοποιηθεί.

Οι φήμες του χωρισμού επιβεβαιώνονται και από την κίνηση της Σειμά να σβήσει όλες τις κοινές της φωτογραφίες με τον Αιγύπτιο πρώην εραστή της, ενώ στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram δεν φορά το δαχτυλίδι που της είχε δώσει.

Υπενθυμίζεται πως η 30χρονη είχε παντρευτεί τον Τούρκο παραγωγό και έχουν μαζί μία κόρη, τη μικρή Μελίσσα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ