Προνόμια εμβολιασμένων: Μενδώνη για τους νέους – «Πιέστηκαν, καταπιέστηκαν και επιβραβεύονται»


Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, τόνισε τη σημασία του εμβολιασμού των νέων, οι οποίοι πλέον θα έχουν στη διάθεσή τους την Κάρτα Ελευθερίας

Είναι πλέον γεγονός. Οι εμβολιασμένοι πολίτες αποκτούν προνόμια με την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη να τονίζει κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης τους, πως οι νέοι επιβραβεύονται για την υπομονή τους όλο αυτό το διάστημα.

«Η σημερινή απόφαση της κυβέρνησης συνδράμει καθοριστικά σε δυο πράγματα. Το πρώτο, γίνεται σαφές πως ο εμβολιασμός είναι η μόνη δυνατότητα για επιστροφή στην κανονικότητα. Ο εμβολιασμός, ο οποίος επεκτείνεται, είναι αυτός που θα μας δώσει το τείχος ανοσίας και εμείς θα είμαστε απόλυτα υγιείς», ήταν η αρχική τοποθέτηση της κυρίας Μενδώνη.

Στη συνέχεια, η υπουργός Πολιτισμού, πρόσθεσε: «Είναι λογικό οι νέοι να πιέστηκαν και να καταπιέστηκαν, αλλά ήταν αναγκαστικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο πρωθυπουργός έρχεται να επιβραβεύσει όσους εμβολιάστηκαν και όσους πρόκεται να εμβολιαστούν καθώς με τον εμβολιασμό κερδίζουμε την ελευθερία μας».

Η κυρία Μενδώνη, τόνισε για την Κάρτα Ελευθερίας: «Όμως το πιστοποιητικό εμβολιασμού δίνει και μια νέα κάρτα, την Κάρτα της Ελευθερίας, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους νέους μας να παρακολουθήσουν πολιτιστικά γεγονότα. Η πράξη τους δείχνει πως σκέφτηκαν και τους ηλικωμένους Η κυβέρνηση έτσι δίνει ένα αντίδωρο στους νέους για τις μετακινήσεις τους».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ