Κρήτη: Στον ανακριτή ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου που σκότωσε συγκρατούμενό του


Λίγο μετά τις 11 το πρωί έφτασε στον ανακριτή ο 43χρονος που δολοφόνησε το Σάββατο (26/6) συγκρατούμενό του στις φυλακές Αγιάς.

Ο 43χρονος Γεωργιανός εξέτιε ποινή φυλάκισης 15 ετών για τη δολοφονία του γνωστού ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου.

Αφού πέρασε απο τις φυλακές Κορυδαλλού, Κέρκυρας, Δομοκού, κατέληξε στο κατάστημα κράτησης «Κρήτη 1» στην Αγιά Χανίων. Μάλιστα, σε δύο χρόνια θα συμπλήρωνε τα 15 έτη κράτησης και θα αποφυλακιζόταν. Όμως η συμπλοκή που ξέσπασε μεταξύ των δυο Γεωργιανών κρατουμένων με τον 43χρονο να μαχαιρώνει με αυτοσχέδιο σουβλί τον συγκρατούμενο του, τον έφερε και πάλι στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, το όπλο του φονικού ήταν μια μεταλλική βέργα που είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Μέχρι στιγμής οι λόγοι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, δεν έχουν διευκρινιστεί και ερευνώνται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, ερευνάται το ενδεχόμενο ο δράστης να εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου και να σκότωσε τον άλλο κρατoύμενο.

Ο τραυματίας παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ υπέστη ανακοπή και διακομίστηκε νεκρός στο νοσοκομείο Χανίων.

O 43χρονος δράστης φέρεται να ομόλογησε την πράξη του ανώ αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Σε ότι αφορά το θύμα του, είχε καταδικαστεί για ληστείες, με ποινή φυλάκισης 6 ετών.

Ο 43χρονος ζήτησε και έλαβε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής των φυλακών Γιώργος Κονταξάκης είπε ότι ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για την αιτία του φονικού:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ