Πελώνη για Τσίπρα: «Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια…»


Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, απάντησε στα όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας για την «Κάρτα Ελευθερίας» και τα 150 ευρώ προς την ηλικιακή ομάδα 18 ως 25 ετών μετά τον εμβολιασμό.

«Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Χαρακτηρίζει την επιβράβευση των νέων για την υπομονή που έδειξαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας «εξαγορά», επειδή, όπως όλοι θυμούνται, έτσι έμαθε να μεταχειρίζεται ο ίδιος τους πολίτες», σχολίασε χαρακτηριστικά η κ. Πελώνη, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος υποστήριξε ότι η αλληλεγγύη δεν εξαγοράζεται.

«Η κυβέρνηση προσφέρει την «Κάρτα Ελευθερίας» στη νέα γενιά, που σε αντίθεση με άλλες κατηγορίες πολιτών, δεν έλαβε κάποιο αντιστάθμισμα για όσα στερήθηκε στη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων. Ταυτόχρονα, παρέχει ένα πρόσθετο κίνητρο για τον εμβολιασμό τους, όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες του κόσμου», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Αν ο κ. Τσίπρας διαφωνεί, ας το δηλώσει ξεκάθαρα. Κι ας μην κρύβεται πίσω από την «αλληλεγγύη» που όψιμα θυμήθηκε», ανέφερε κλείνοντας η κ. Πελώνη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δηλαδη ρε κοπελια,αυτοι που θα εμβολιαστουν καναν υπομονη,οι αλλοι ειναι ανυπομονοι;Ουτε ο Μακρον.Μηπωςεμφαινεται το συνδρομο της σεξουαλικης ενδειας,ή σου ειπε η πεθερα να τα λες;Στο θολωμενο σου μυαλο μπορει να αποτυπωθει οτι η νεολαια δε μασαει και οτι εχει ξεφτιλισει και τη θεουσα και τον ξεπουλητη και τον ιδιο τον Μωυση.Πολλη μιζερια παντως,150 ευρω;και χωρις καθρεφτακι;Ενω στους Γερμανους απλοχωρα.Κουναβια με πετρελαιο.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ