Γλυκά Νερά – Δικηγόρος πιλότου: Σε 30 μέρες θα εκδικαστεί η μόνιμη αφαίρεση της γονικής μέριμνας


«Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλύτερο για το παιδί», ανέφερε ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου

«Καταπέλτης» για τον συζυγοκτόνο είναι το σκεπτικό που διατυπώνει στην διάταξή της η Εισαγγελία Ανηλίκων, με την οποία του αφαιρείται η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας και ανατίθεται η προσωρινή επιμέλειά της στην γιαγιά της και μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς στην Αλόννησο.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του δολοφόνου μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην πρώτη αντίδραση του δράστη του στυγερού εγκλήματος όταν ενημερώθηκε για την απόφαση της Εισαγγελίας.

Όπως είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης έγινε σεβαστή η απόφαση από τον εντολέα του, καθώς «το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλύτερο για το παιδί».

Ο δικηγόρος έκανε γνωστό παράλληλα, ότι ο πελάτης του έχει τηλεφωνική επαφή με τους γονείς του, οι οποίοι καταδικάζουν την πράξη του. «Άλλωστε και ο ίδιος ο κατηγορούμενος επιζητεί την τιμωρία του και καταδικάζει την πράξη του» ανέφερε.

Σχολιάζοντας το γεγονός της αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από τον ίδιο, ο συνήγορος του 33χρονου, επισήμηανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι προσωρινή, «αλλά σε 30 μέρες από τώρα θα εκδικαστεί η υπόθεση προκειμένου να δούμε το σκεπτικό και αν θα του αφαιρεθεί οριστικά ή όχι».

«Η εισαγγελέας στην απόφαση της αναφέρει ζητήματα που σχετίζονται με την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί και για τα οποία έχει απολογηθεί ο εντολέας μου. Η κρίση και η απόφαση για το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα θα κριθούν σε πολύ μεταγενέστερο στάδιο. Στη δίκη το ζήτημα το οποίο θα εξεταστεί είναι η ανάλυση του πραγματικού περιστατικού προ της τελέσεως του αδικήματος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο συζυγοκτόνος, ίδιος τόνισε ότι είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος και μεταμελημένος για την πράξη του, ενώ σχετικά με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει παρουσιάζοντάς τον ψυχρό και κυνικό, είπε ότι ο ίδιος έχει διαφορετική εικόνα και ότι ο εντολέας του δεν έχει δείξει να τον απασχολεί η εικόνα που βγάζει προς τα έξω. «Αυτό που τον νοιάζει πραγματικά είναι το παιδί», επανέλαβε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ