Αγρίνιο: Aπολογείται ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και βιασμό


Σήμερα στις 10 το πρωί αναμένεται να απολογηθεί ο ιερέας από το Αγρίνιο που βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού δύο γυναικών 27 και 22 ετών σήμερα που καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση το 2007 σε ηλικίες 13 και 8 ετών αντίστοιχα

Από την πλευρά της υπεράσπισης του ιερέα υποβλήθηκε αίτηση ακύρωσης της προδικασίας λόγω «έλλειψης των προϋποθέσεων για την αυτόφωρη διαδικασία».

Σημειώνεται ότι μετά την καταγγελία των δύο νεαρών σήμερα γυναικών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στην οικία του την Τετάρτη 23 Ιουνίου και βρέθηκαν φωτογραφίες με γυμνά σημεία του σώματος ανηλίκων στον υπολογιστή του με αποτέλεσμα να κατασχεθεί, όπως και ένα τάμπλετ.

«Δεν υπάρχει ίχνος παιδικής πορνογραφίας! Είναι στη φαντασία αυτών των οποίων κατασκεύασαν την ουσία της υποθέσεως», ανέφερε από την πλευρά του ο δικηγόρος του ιερέα μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, την Δευτέρα.

Παράλληλα, ο ίδιος άφησε αιχμές κατά αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ισχυριζόμενος ότι «η διαδικασία η οποία διενεργήθηκε εις βάρος του ιερέως είναι άκυρη και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε συνέχεια των προανακριτικών ενεργειών του Τμήματος Ασφαλείας Αγρινίου, είναι και αυτή επίσης άκυρη και απαράδεκτη».

Με πληροφορίες από: karvasaras.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ