Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο μεταφέρεται η μικρή Λυδία


Γλυκά Νερά: Ξεκίνησε το ταξίδι της μικρής Λυδίας για την «αγκαλιά» των γονιών της δολοφονημένης Καρολάιν το πρωί της Τρίτης

Η μητέρα του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κρατώντας τη μικρή στην αγκαλιά, έφυγε από το σπίτι της οικογένειας το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να την παραδώσει στην οικογένεια της Καρολάιν, η οποία έχει την προσωρινή επιμέλειά, με απόφαση του Εισαγγελέα.

Συνοδευόμενη από τον άλλο της γιο, η μητέρα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου λίγο μετά τις 9, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και μεταβαίνει προς τον τόπο συνάντησης με την οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν.

Χθες, η μητέρα της Καρολάιν μετέβη στην Αθήνα για αυτόν τον σκοπό.

Η μητέρα του δολοφόνου δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων βγαίνοντας από το σπίτι.

Αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον δολοφόνο
Οι γονείς της Καρολάιν θα αναλάβουν την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας σύμφωνα με την απόφαση της εισαγγελίας Ανηλίκων, η οποία έλαβε την απόφαση με γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Ο φάκελος θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία, ενώ από τον 33χρονο πατέρα της, που έχει κριθεί προφυλακιστέος για την δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, αφαιρείται προσωρινά και η γονική μέριμνα.

Σημειώνεται, ότι οι γονείς του κατηγορουμένου, θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το μωρό 5 ημέρες τον μήνα 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης μπορεί να προσφύγει εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ