Βρετανία: Ο πρώην υπουργός και η εκατομμυριούχος – Το «λαβ στόρι» που προκαλεί αναταράξεις


Ο «πρωτοσέλιδος» έρωτας του παραιτηθέντος υπουργού Υγείας της Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ με την εκατομμυριούχο σύμβουλό του εξακολουθεί να προκαλεί έντονες αντιδράσεις στη γηραιά αλβιόνα.Η αντιπολίτευση και οι πολίτες ζητούν επίμονα απαντήσεις, οι πρωταγωνιστές του «σκανδάλου» ωστόσο που προκαλεί αναταράξεις στην Ντάουνινγκ Στριτ, φέρονται αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και να ζήσουν μαζί.

Ο Χάνκοκ, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε την πανδημία και «συνελήφθη» να αγκαλιάζει και να φιλάει παθιασμένα την υφιστάμενή του Τζίνα Κολαντάντζελο βρέθηκε στο στόχαστρο για ένα τριπλό σκάνδαλο και παραιτήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Ο 42χρονος πρώην υπουργός-παντρεμένος με τρία παιδιά όπως επίσης και η αγαπημένη του- παραβίασε τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, ενώ προσέλαβε στο υπουργείο την ερωμένη του, εκχωρώντας της σημαντικά προνόμια.

Η εφημερίδα Sun δημοσίευσε το επίμαχο στιγμιότυπο και προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις με τα «πυρά» να αγγίζουν και τον ίδιο τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον που δεν έδρασε νωρίτερα για να απομακρύνει τον Χάνκοκ.

Φίλοι του ζευγαριού επιμένουν ότι η εξωσυζυγική σχέση ξεκίνησε μόλις τον Μάιο, τον ίδιο μήνα που οι δυο τους πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να φιλούνται, ωστόσο η γνωριμία τους μετράει χρόνια από τότε που σπούδαζαν στην Οξφόρδη.

Άλλες πηγές ανέφεραν ότι το ειδύλλιο αναπτύχθηκε ανάμεσα σε ρομαντικά δείπνα και διαμονή σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια Συνόδου Κορυφής στην Οξφόρδη στις αρχές Ιουνίου.

«Ο Χάνκοκ κοιμήθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο πλήρωναν οι Βρετανοί φορολογούμενοι, στην πόλη όπου αυτός και η ερωμένη του συναντήθηκαν για πρώτη φορά ως φοιτητές στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης πριν από δύο δεκαετίες» γράφει ο βρετανικός Τύπος.

Ο «ερωτευμένος Χάνκοκ»

Ο πρώην υπουργός Υγείας σύμφωνα με τις βρετανικές ταμπλόιντ είναι πολύ ερωτευμένος και θέλει να ζήσει πλέον μαζί με την Τζίνα Κολαντάντζελο.

Ενημέρωσε τη σύζυγό του Μάρθα με την οποία είναι παντρεμένος τα τελευταία 15χρόνια για τη σχέση του, τη νύχτα πριν από την αποκάλυψη-βόμβα της Sun.

Ο Χάνκοκ και η νέα του αγαπημένηThe Sun

Ο ίδιος φέρεται να έχει εγκαταλείψει μάλιστα την οικογενειακή εστία και αναμένεται να κάνει νέα αρχή σε καινούριο σπίτι, με την αγαπημένη του. «Είναι ερωτευμένος με την Τζίνα» είπε ένας στενός του φίλος και πρόσθεσε: «Ξεκίνησε πρόσφατα, αλλά είναι σοβαρό».

Οι αναρτήσεις με νόημα

Η Τζίνα Κολαντάντζελο έχει επίσης χωρίσει εδώ και λίγα 24ωρα με τον εκατομμυριούχο σύζυγό της, ιδρυτή της αλυσίδας Oliver Bonas, Ολιβερ Τρες.

Ο τελευταίος είναι συντετριμμένος με τις εξελίξεις και την απόφασή της να τερματίσει τον 12ετή γάμο τους, μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον πρώην υπουργό και ανώτερό της.

Οι ταμπλόιντ αναφέρουν ότι η ίδια εθεάθη να εγκαταλείπει την έπαυλη τους αξίας 4,5 εκατομμυρίων λιρών στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Και ο επί 12ετία σύζυγός της και πατέρας των τριών παιδιών της, Όλιβερ Τρες τη βοήθησε παρ’όλα αυτά να φορτώσει πράγματα στο πανάκριβο αυτοκίνητό της, γράφουν χαρακτηριστικά ο σκανδαλοθηρικός Τύπος.

H Tζίνα Κολαντάντζελο

Ένας γείτονάς τους στο Wandsworth δήλωσε στη Mail: «Η Τζίνα και ο Ματ θα ζήσουν μαζί και ο Όλι είναι ράκος». Και ενώ ο σύζυγός της δυσκολεύεται να αποδεχθεί το τέλος της σχέσης τους, η Τζίνα είναι μάλλον ανυπόμονη και ενθουσιασμένη με το νέο κεφάλαιο που ετοιμάζεται να γράψει στη ζωή της.

Στο λογαριασμό της στο Pinterest η Τζίνα Κολαντάντζελο έκανε διάφορες αναρτήσεις που θα μπορούσαν να αναφέρονται στην ερωτική της ζωή. «Όσο πιο πολύ καθυστερεί το φιλί τόσο πιο γλυκό είναι» γράφει μεταξύ άλλων.

Την τελευταία διετία τα μηνήματά της διαπιστώνουν τα λαγωνικά του σκανδαλοθηρικού Τύπου αναφέρονται άλλωστε πολύ συχνά σε συναισθήματα και σχέσεις.

Σε μία άλλη ανάρτηση γράφει :«Είναι ειρωνικό πώς αισθάνεσαι πιο ζωντανός όταν η καρδιά σου…χάνει μερικούς χτύπους ». «Θα προτιμούσα να πεθάνω από πάθος παρά από πλήξη» αναφέρει επίσης, επικαλούμενη μία ρήση που αποδίδεται στον Βίνσεντ Βαν Γκογκ. Σε μία άλλη κοινοποίηση τέλος γράφει «Οι άνθρωποι θα ξεχάσουν τι έκανες, αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ πώς τους έκανες να αισθανθούν».

Η σύζυγος Χάνκοκ, το σύνδρομο long covid και τα λουλούδια

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Υγείας, Μάρθα Χόγιερ Μίλαρ 44 ετών, φέρεται να έπαθε σοκ όταν ο σύζυγός της της ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο γάμος τους τελείωσε και είναι ερωτευμένος με τη βοηθό του και φίλη τους, Τζίνα Κολαντάντζελο.

ΟΧάνκοκ φέρεται, σύμφωνα με την “Daily Mail”, να ξύπνησε τον οκτάχρονο γιο του για να τον ενημερώσει ότι εγκαταλείπει τη μητέρα του μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε για την εξωσυζυγική του σχέση.

Η βρετανική εφημερίδα αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τις εξελίξεις που έφερε η αποκάλυψη της σχέσης. Η πρώην κυρία Χάνκοκ φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε κοντινό τους πρόσωπο πως πίστευε ότι η σχέση τους ήταν «ευτυχισμένη και σταθερή» μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ο Χάνκοκ και η σύζυγός του ΜάρθαThe Mirror

Γνώριζε άλλωστε την ερωμένη του συζύγου της από την περίοδο που σπούδαζαν όλοι τους στην Οξφόρδη. Οι δύο γυναίκες μάλιστα ήταν «φίλες» στο Facebook.

Η οικογένεια του υπουργού μάλιστα είχε παρευρεθεί σε κοινά χριστουγεννιάτικα πάρτι με την κυρία Κολαντάντζελο και τον σύζυγό της.

Οι αποκαλύψεις έρχονται σε μία δύσκολη φάση για την Μάρθα Μίλερ η οποία έχει διαγνωστεί με σύνδρομο long covid, με μακροχρόνια συμπτώματα κορονοϊού δηλαδή που επιμένουν αρκετό καιρό μετά τη μόλυνσή της.

Τα τελευταία 24ωρα στο σπίτι όπου φέρεται να έχει καταφύγει η Μάρθα μαζί με τα παιδιά του ζεύγους φθάνουν….λουλούδια σε ένδειξη συμπαράστασης.

«Μη φοράτε μάσκα, ούτε ο Ματ Χάνκοκ φοράει»

Και ενώ οι λεπτομέρειες της σχέσης εξακολουθούν να δημοσιεύονται και η αντιπολίτευση ζητάει επίμονα απαντήσεις για πολλά ερωτήματα, ιδιοκτήτες καταστημάτων επικρίνουν τον «ερωτοχτυπημένο» Χάνκοκ και επειδή δεν τήρησε τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Οι ιδιοκτήτες του House Interiors στο Thirsk, του βόρειου Γιορκσάιρ καλούν τους πελάτες τους να πετάξουν τις μάσκες.

«Mη φοράτε μάσκα αν δεν θέλετε, ούτε ο Ματ Χάνκοκ φοράει»Daily Mail

«Μη φοράτε μάσκα, ούτε ο Ματ Χάνκοκ φοράει» γράφουν σε πανό που έφτιαξαν ειδικά για την περίσταση. Και συνεχιζουν «Καλωσήρθατε στο House Interiors. Μη φοράτε μασκα αν δεν θέλετε, ουτε ο Ματ θέλει».

Οι ιδιοκτήτριες Sophie Harrison και Kelly Shackleton δηλώνουν οργισμένες με τον πρώην υπουργό Υγείας « Όλες οι κηδείες, οι γάμοι, οι οικογένειες που υπέφεραν και εκείνος κάνει τέτοια πράγματα. Τι αστείο. Δεν συμμορφωνόμαστε πλέον. Μη διστάσετε να ψωνίσετε χωρίς μάσκα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ