Γλυκά Νερά: Στην αγκαλιά της μητέρας της αδικοχαμένης Κάρολάιν βρίσκεται πλέον η μικρή Λυδία


Η μητέρα και ο αδερφός του συζυγοκτόνου παρέδωσαν το βρέφος στην οικογένεια του θύματος της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά

Στην οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν και συγκεκριμένα στην αγκαλιά της μητέρας της, βρίσκεται πλέον η 11 μηνών Λυδία. Το βρέφος παρέδωσε σήμερα η μητέρα του συζυγοκτόνου, η οικογένεια της οποίας φιλοξενούσαν το τελευταίο διάστημα. Σημειώνεται ότι σε 30 ημέρες αναμένεται να εκδικαστεί η αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από τον δράστη της δολοφονίας.

Η μητέρα του δολοφόνου κρατώντας τη μικρή στην αγκαλιά, έφυγε από το σπίτι της οικογένειας το πρωί της Τρίτης στις 09:00, προκειμένου να την παραδώσει στην οικογένεια της Καρολάιν, η οποία έχει πλέον την προσωρινή επιμέλειά. Την μητέρα του συζυγοκτόνου συνόδευσε ο δεύτερος γιος της οικογένειας προκειμένου να μεταβούν στο σημείο συνάντησης όπου έδωσαν την μικρή Λυδία.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση μεταξύ των δυο οικογενειών έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η μητέρα της Καρολάιν, όταν άκουσε την απόφαση, προστέθηκαν κάποια ψήγματα χαράς στην απέραντη θλίψη της. Στα μάτια αυτού του παιδιού θα βλέπει την Καρολάιν και της μοιάζει και καταπληκτικά, όπως μου είπε. Το παιδί το είχε δει τελευταία φορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, όταν είχαν κάνει στην Αλόννησο διακοπές το ζευγάρι», είπε το πρωί της Τρίτης ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, αναφορικά με το πώς δέχτηκε τα καλά νέα η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης.

«Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι οι γονείς του δράστη έχουν σπίτι στην Αλόννησο
και θα μπορούν αν το επιθυμούν να βλέπουν και περισσότερες φορές το παιδί από αυτές που προβλέπονται από τη διάταξη. Αν θελήσουν να τη δουν, θα βρουν ανοιχτή πόρτα από την άλλη πλευρά. Και το θέλουν κιόλας, γιατί όσο περισσότερη αγάπη παίρνει αυτό το παιδί, τόσο το καλύτερο. Οι συναντήσεις θα γίνονται στο χώρο του σπιτιού των γονιών της Καρολάιν», συνέχισε ο ίδιος.

«Η απόφαση είναι προσωρινή, πιστεύω μέχρι το Σεπτέμβριο θα υπάρξει οριστική απόφαση. Για το μεγάλωμα της μικρής οι γονείς της Καρολάιν θα ζητήσουν τη γνώμη ειδικών επιστημόνων και θα προχωρήσουν. Αισθάνονται το βάρος της ευθύνης. Θα ζητήσουν σίγουρα τη βοήθεια των ειδικών. Είναι νέα, δυνατή και πολύ καλός άνθρωπος η μητέρα της Καρολάιν», είπε ακόμα ο κ. Χαρμάνης.

Αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον δολοφόνο

Οι γονείς της Καρολάιν θα αναλάβουν την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας σύμφωνα με την απόφαση της εισαγγελίας Ανηλίκων, η οποία έλαβε την απόφαση με γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Ο φάκελος θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία, ενώ από τον 33χρονο πατέρα της, που έχει κριθεί προφυλακιστέος για την δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, αφαιρείται προσωρινά και η γονική μέριμνα.

Σημειώνεται, ότι οι γονείς του κατηγορουμένου, θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το μωρό 5 ημέρες τον μήνα 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης μπορεί να προσφύγει εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ