Survivor spoiler 29/06: Ο παίκτης που παίρνει το εισητήριο για τον ημιτελικό [vid]


Τελικά εχθές είδαμε τους παίκτες και την παίκτρια που έχουν παραμείνει στο Survivor να αγωνίζονται με σκοπό τη συμμετοχή στον στον σημερινό αγώνα που θα είναι αυτός που θα διασφαλίσει σε έναν ή μια εξ αυτών τη συμμετοχή τους στον ημιτελικό. Από την αποψινή αγωνιστική διαδικασία εξαιρείται ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος εχθές δεν κατάφερε να διακριθεί κι έτσι μένει εκτός. Ο Κόρο θα έχει ωστόσο την ευκαιρία να παίξει ξανά αύριο, λογικά στη θέση του παίκτη που θα κερδίσει απόψε και θα πάρει απευθείας το εισητήριο για τον ημιτελικό.

Survivor spoiler 29/06: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα το εισιτήριο για τον ημιτελικό;

Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο Σάκης Κατσούλης, ως ένας από τους δυνατότερους – εάν όχι ο πιο δυνατός – παίκτες στο παιχνίδι έχει σήμερα μεγάλες πιαθνότητες να πάρει τη νίκη και μαζί με αυτήν και το εισητήριο για τον ημιτελικό.

Υπενθυμίζεται πως όποιος ή όποια κερδίσει σήμερα, διασφαλίζοντας την είσοδο στον ημιτελικό, εξαιρείται αυτόματα από την αυριανή ψηφοφορία και συνεπώς το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Επιπλέον, από εχθές κάποια spoilers έκαναν λόγο για ενδεχόμενη νίκη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, όσον αφορά το χθεσινό αγώνισμα, πράγμα το οποίο ωστόσο δεν συνέβη όπως είδαμε.

Σημειώνουμε ότι οι τέσσερις παίκτες που παραμένουν στο παιχνίδι είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Κόρομι. Για να δούμε ποιος ή ποια θα καταφέρει να διακριθεί απόψε;

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ