Δωροθέα Μερκούρη: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον καρδιακό φίλο και σχεδιαστή Milad [pic]


Στιγμές πένθους για την Δωροθέα Μερκούρη και την κόρη της Ηλέκτρα, αφού έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία, ο αγαπημένος τους φίλος και σχεδιαστής ρούχων Milad.

Την είδηση του θανάτου του αποκάλυψε στο Instagram η ίδια η Δωροθέα Μερκούρη.

Σημειώνεται πώς δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου του νεαρού άνδρα.

Η Δωροθέα Μερκούρη, αναρτώντας δύο φωτογραφίες του, μία όπου εμφανίζεται μπροστά σε ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα και άλλη μία ακόμη που ο νεαρός σχεδιαστής ποζάρει δίπλα στην κόρη της, Ηλέκτρα, το καλοκαίρι του 2019, αποχαιρέτησε τον καλό της φίλο με τα παρακάτω βαθιά συγκινητικά λόγια:

«Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μας Μιλάντ. Άφησες την ζωή πολύ σύντομα. Είμαι τόσο ευγνώμων ως μητέρα, που πέρασες στην Ηλέκτρα μου την Σοφία του απέραντου πολιτισμού και της πνευματικότητάς σου. Είμαι τόσο ευγνώμων, που πέρασα χρόνο με την εκπληκτική κοινότητά σου. Οι άνθρωποι από την Συρία είναι μέσα στην καρδιά μου, θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για την ελευθερία και την γαλήνη, ενώ θυμόμαστε το χαμόγελο και την δύναμή σου. Αναπαύσου εν ειρήνη και κάνε ένα φωτεινό αγγελικό ταξίδι. Η φωτογραφία είναι από τις διακοπές του Μιλάντ και της Ηλέκτρας στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2019», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dorotea Mercuri (@doroteamercuri)

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ