Αγγελική επεισόδιο 153: Ο Δημήτρης ναρκώνει την Κατερίνα

Όλες οι  εξελίξεις του επεισοδίου της εβδομάδας παρατίθενται σε αυτό το άρθρο και το σίγουρο είναι ότι για ακόμη μία φορά η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο, αφού οι εξελίξεις θα είναι πολλές και άκρως συνταρακτικές και σας της παρουσιάζουμε παρακάτω. Οι πληροφορίες αφορούν το επεισόδιο της Τετάρτης 30/06/21.

Ο Δημήτρης ναρκώνει την Κατερίνα

  • Ο Δημήτρης στην προσπάθεια του να σταματήσει την Κατερίνα απ’ το να φύγει, την ναρκώνει.

Δημήτρης και Αθηνά το σκάνε

  • Όταν η Αγγελική αποκαλύπτει στο Δημήτρη τι έχουν βρει, ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι δεν του μένει άλλη επιλογή παρά να πάρει την Αθηνά και να το σκάσουν.

Ο Παύλος προσεγγίζει την Σοφία

  • Ο Παύλος, αφού καταλαβαίνει ότι μετά από αυτό που έκανε η Τζένη όλα έχουν τελειώσει, προσεγγίζει την Σοφία θέλοντας να της μιλήσει για μια τελευταία φορά.

Υπενθυμίζουμε ότι  :

Η Δραματική σειρά του Alpha, που εφέτος κατάφερε να γράψει την δική της ιστορία σε δύο επεισόδια φτάνει στο τέλος της και εμείς σου αποκαλύπτουμε τα πάντα για το φινάλε της. Το μεγάλο φινάλε θα προβληθεί Πέμπτη 1η Ιουλίου και το φινάλε προβλέπετε γεμάτο αποχαιρετισμούς, ανατροπές αλλά και μία θεία δίκη που θα βάλει όλα τα πράγματα στην θέση τους.

Ποιος ήρωας πεθαίνει

  • Για τον Δημήτρη έφτασε η ώρα να πληρώσει και αυτό θα γίνει αφού η κατάληξή του θα είναι εντελώς τραγική και θα τον βρει στο χώμα. Έτσι θα πληρώσει για όλα του τα σφάλματα.

Ποιος ήρωας μπαίνει φυλακή

  • Φυλακή θα μπει ο Παύλος αφού θα καταδικαστεί για τον φόνο του Σταυριανού που στην ουσία όμως δεν ευθύνεται.

Οικογένεια Αργυρού

  • Τόσο ο θάνατος του Δημήτρη, όσο και η φυλάκιση του Παύλου θα καταφέρουν να στιγματίσουν την οικογένεια με τον πιο άσχημο και τραγικό τρόπο.

Η Δανάη μαθαίνει την αλήθεια

  • Η Δανάη μαθαίνει ότι δεν είναι παιδί βιασμού αλλά προέκυψε από την σχέση του Μιχάλη με την Αγγελική.

Ακολουθεί βίντεο με το επεισόδιο

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ