18 Απριλίου 2024

Αιθέρια έλαια : Μάθετε ποια ξεσηκώνουν την διάθεση


Τα αιθέρια έλαια εφαρμόζονται συνήθως απευθείας στο δέρμα, όπου απορροφώνται και από τα οποία μπορούν να εισπνευστούν. Ωστόσο, τα περισσότερα αιθέρια έλαια πρέπει να αραιώνονται με λάδι φορέα, ώστε να μην προκαλούν ερεθισμό του δέρματος. Δεν πρέπει ποτέ να εφαρμόζετε αιθέρια έλαια στα γεννητικά σας όργανα, ακόμη και αν αραιωθούν με λάδι φορέα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αραιωμένα αιθέρια έλαια για να κάνετε στον σύντροφό σας ένα μασάζ. Κάτι τέτοιο απελευθερώνει το άρωμα του λαδιού ενώ ενεργοποιεί τα μυϊκά συστήματα του συντρόφου σας και ενισχύει τη ροή του αίματος.

Η φυσική αφή είναι επίσης ένα ισχυρό αφροδισιακό που μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για οικειότητα και να διατηρήσετε μια αισθησιακή διάθεση μετά το σεξ, σύμφωνα με έρευνα.

Λουτρό αιθέριου ελαίου

  • Μπορείτε να προετοιμάσετε ένα λουτρό αιθέριου ελαίου αναμειγνύοντας 3 έως 12 σταγόνες αιθέριου ελαίου με μια ουγγιά λάδι φορέα και προσθέτοντάς το σε μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό.
  • Ανακατέψτε απαλά το λουτρό με τα δάχτυλά σας για να διασκορπίσετε το λάδι και να διαδώσετε τις μυρωδιές στον αέρα. Θα μπορούσατε να καθίσετε ολόκληρο το σώμα σας στο μπάνιο, ή μόνο μέρος του σώματός σας, όπως τα πόδια σας.
  • Η έρευνα για το λάδι λεβάντας δείχνει ότι η χρήση του σε ένα λουτρό ποδιών μπορεί να ενισχύσει ελαφρώς τη διάθεση. Αποφύγετε να παίρνετε νερό από λουτρό αιθέριου ελαίου στα μάτια, τη μύτη ή το στόμα σας.

Διαχύτες

  • Η χρήση ενός διαχύτη είναι ένας εύκολος τρόπος για να γεμίσετε ένα ολόκληρο δωμάτιο με το άρωμα του επιθυμητού αιθέριου ελαίου.
  • Υπάρχουν διάφοροι τύποι διαχυτών. Ορισμένες είναι μηχανές ή συσκευές με κεριά που θερμαίνουν απαλά ένα λάδι για να το ανυψώσουν στον αέρα. Άλλοι, όπως τα αιθέρια έλαια, στέλνουν ένα αιθέριο έλαιο στον αέρα πιο αργά.
  • Οι διαχύτες είναι μια καλή επιλογή για άτομα που μπορεί να μην θέλουν να εφαρμόσουν αιθέριο έλαιο απευθείας στο δέρμα τους. Να γνωρίζετε τους άλλους που μπορεί να εκτεθούν ακούσια σε αιθέρια έλαια όπως παιδιά, κατοικίδια ζώα και έγκυες.

Ακολουθεί βίντεο για τα Αιθέρια έλαια

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ