Ρόδος: Σπαρακτικά μηνύματα για τον 35χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο


Ακόμα ένα θύμα στην άσφαλτο θρηνεί από τα ξημερώματα της Κυριακής το νησί της Ρόδου.

Πρόκειται για τον 35χρονο Σταμάτη Καραολάνη, από τον Αρχάγγελο, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ κινούνταν με το δίκυκλό του, κοντά στην περιοχή της Νέας Μαρίνας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Τροχαία Ρόδου, ο 35χρονος κινούνταν με τη μηχανή του εντός της πόλεως Ρόδου στον δρόμο ανάμεσα στα παλιά σφαγεία και τη Νέα Μαρίνα.

Όπως μεταδίδει η rodiaki.gr, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ο 35χρονος, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά όλα ήταν πλέον αργά. Έρευνα για τη νέα τραγωδία της ασφάλτου, διενεργούν αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.
Από την αρχή του χρόνου στην άσφαλτο του νησιού μας έχασαν συνολικά της ζωή τους τέσσερα άτομα, ανάμεσα στους οποίους και ένα νεαρό παλικάρι μόλις 22 ετών από την περιοχή των Καλυθιών.

Συγκινητικές ήταν οι αναρτήσεις που έκαναν στην προσωπική τους σελίδα στο διαδίκτυο, τόσο ο αντιδήμαρχος όσο και ο κοινοτάρχης Αρχαγγέλου.

«Έφυγες άδικα τόσο νωρίς…Τόσο νωρίς που δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε, φιλαράκι μου. Προχθές ακόμή μου έλεγες “Θέλω να φύγω μακριά, Γιωργάρα μου, να αλλάξω παραστάσεις” και σου είπα Τετάρτη τα λέμε από κοντά στο ραντεβού μας…

Θα μου λείψει πολύ το ανήσυχό σου πνεύμα, τα σχέδιά σου για τη ζωή κι οι συζητήσεις μας. Μα πιο πολύ θα μου λείψει η καλοσύνη σου και το χαμόγελό σου. Βαρύς ο πόνος και τα λόγια μου φτωχά.

Ο Αρχάγγελος πενθεί τον χαμό σου, Στάμο μου. Τα Συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του. Θα μου λείψεις», ανέφερε ο Γιώργος Πατσάης αντιδήμαρχος Αρχαγγέλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ