Η Σκάρλετ Τζοχάνσον κρεμάει το κοστούμι της Black Widow


H Σκάρλετ Τζοχάνσον αποκάλυψε πως αποχωρεί από τον ρόλο της Black Widow.

Μετά από ένα χρόνο απανωτών αναβολών και καθυστερήσεων, το (χιλιοταλαιπωρημένο λόγω κορονοϊού) Black Widow, έρχεται επιτέλους και στα ελληνικά σινεμά.

Μαζί με αυτό επιστρέφει και η Σκάρλετ Τζοχάνσον για τελευταία -όμως- φορά στον ομώνυμο ρόλο! Όπως τουλάχιστον δηλώνει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μιλώντας στο Good Morning America του ABC, η ηθοποιός ετοιμάζεται αποκάλυψε πως, μετά από 11 χρόνια, ετοιμάζεται να κρεμάσει το κοστούμι της Black Widow.

«Νομίζω πως είναι γλυκόπικρο. Είχα μια απίστευτη δεκαετία δουλεύοντας με την Marvel οικογένεια μου. Θα μου λείψει που δεν θα τους βλέπω κάθε 18 μήνες ή κάθε δυο χρόνια, σαν αυτές τις στιγμές που πάντα ανυπομονούσα να έρθουν. Αλλά αισθάνομαι ειλικρινά υπερήφανη για αυτή την ταινία και νομίζω πως είναι υπέροχο που αποχωρώ την καλύτερη στιγμή. Αυτή η ταινία είναι τόσο διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη ταινία της Marvel που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, οπότε ναι… όπως είπα, είναι γλυκόπικρο».

Η Τζοχάνσον μας συστήθηκε ως Natasha Romanoff για πρώτη φορά στο Iron Man 2 το 2010. Η τελευταία εμφάνισή της στον ρόλο της Black Widow έγινε στο Avengers: Endgame το 2019.

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα της όμορφης ηθοποιού, το κινηματογραφόφιλο κοινό θα την απολαύσει για τελευταία φορά στο Black Widow που κυκλοφορεί στα ελληνικά σινεμά στις 8 Ιουλίου και στο Disney+ στις 9 Ιουλίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ