Σαμαράς για Παπασταύρου: Λυπάμαι τον Τσίπρα, επεδίωξε μια Ελλάδα – Μπανανία


Τη δήλωση ότι «μακάρι η Ελλάδα να είχε 10 Παπασταύρου» επανέλαβε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μετά το απαλλακτικό βούλευμα για τον άλλοτε συνεργάτη του.

«Χρειάστηκαν 6 ολόκληρα χρόνια για να κερδίσει πίσω τη ζωή του ο Σταύρος Παπασταύρου», ανέφερε ο κ. Σαμαράς και στη συνέχεια, απηύθυνε μια σειρά από ερωτήματα προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα.

«Ρωτάω λοιπόν, ευθέως, τον κ.Τσίπρα: γιατί ενώ γνώριζε από την πρώτη στιγμή την αθωότητα του Παπασταύρου κατασκεύασε, μαζί με το παρακράτος του, κατηγορίες χωρίς ντροπή;

Ρωτάω τον κ.Τσίπρα, γιατί αφού εξευτέλισαν δημόσια έναν αθώο άνθρωπο, του ζήταγαν μετά κι ανταλλάγματα για να τον …αποκαταστήσουν;

Ρωτάω τον κ.Τσίπρα , γιατί αντί να συγκρουσθούμε πολιτικά προτίμησε τη συκοφαντία και τη διαπόμπευση εμένα και των συνεργατών μου;».

«Λυπάμαι τον κ.Τσίπρα, γιατί επιδίωξε μια Ελλάδα- Μπανανία αντί για Πολιτεία και κράτος δικαίου. Όμως, ευχαριστώ τον κ.Τσίπρα, γιατί απέδειξε ότι στην πολιτική δικαιώνονται οι αρχές, οι αξίες, η σοβαρότητα και όχι η λάσπη. Ναι λοιπόν κ.Τσίπρα, όπως σας είχα πεί και τότε, “μακάρι η Ελλάδα να είχε 10 Παπασταύρου“…», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ