Βίκυ Παπαδοπούλου Θάνος Τοκάκης: Η πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» [vid]


Στην πρώτη τους κοινή, τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκαν το βράδυ τη Τρίτης (29/6) η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης. Οι δυό τους είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του χώρου του θεάτρου, που ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2017 στην Πάτμο.

Το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς είναι η συμβίωση στο σπίτι και ειδικά πώς πέρασαν τον χρόνο τους στην καραντίνα. «Στην πρώτη καραντίνα είπαμε “τι ωραία, έχουμε χρόνο”. Στη δεύτερη καραντίνα ζοριστήκαμε για το τι θα συμβεί» είπε ο Θάνος Τοκάκης.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου αποκάλυψε μάλιστα πως πέρασε κορωνοϊό και περιέγραψε την περιπέτεια της υγείας της:

«Νόσησα και ακόμα δεν μπορώ να κάνω το εμβόλιο. Το πέρασα μέτρια, με δέκατα, φοβερή κούραση για 14 ημέρες. Ανησύχησα στην αρχή, μετρούσα συνέχεια το οξυγόνο μου. Έμεινα μόνη στο σπίτι της μητέρας μου, που έλειπε, οπότε δεν κόλλησα τον Θάνο. Ησύχασα μετά από 14 μέρες, βέβαια, δεν σας κρύβω ότι έχω μερικά κατάλοιπα. Κουράζομαι εύκολα πια παρόλο που ήταν τη Μεγάλη Εβδομάδα».

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

Για το ελληνικό #MeToo η Βίκυ Παπαδοπούλου σχολίασε:

«Χαρακτηρίζεται ένας ολόκληρος κλάδος αδίκως. Τέρατα υπάρχουν παντού».

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσαν κάποιοι άνθρωποι να φτάσουν σε τόσο ακραίες καταστάσεις. Είναι ένας ψίθυρος που κυκλοφορεί».

«Απέφυγα βάσει ψιθύρων κάθε επαγγελματική ή προσωπική επαφή μαζί τους, αυτό προσπάθησα και αυτό έκανα».

Η σχέση τους και η απόφαση να παντρευτούν:

«Οι απαιτήσεις σου είναι περισσότερες μετά από μία ηλικία, δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Ο καθένας είχε τη ζωή του, την καριέρα του. Αισθανθήκαμε όταν βρεθήκαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε και ότι αυτά που θέλουμε, ένα 90% υπάρχει σε αυτόν τον άνθρωπο γι αυτό αποφασίσαμε να ενωθούμε και με τα δεσμά του γάμου».

«Πριν γνωριστούμε είχαμε πείσει τον εαυτό μας ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας για πάντα. Χωρίς γάμο» είπε ο Θάνος Τοκάκης.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ