Survivor spoiler 30/06: Ποιος παίκτης θα πάρει το 2ο εισητήριο για τον ημιτελικό [vid]


Το πρώτο εισιτήριο του ημιτελικού δικαιωματικά πήγε στον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος με τις αγωνιστικές του αποδόσεις κατάφερε να διασφαλίσει την θέση του στον ημιτελικό και να εξαιρεθεί από την τελευταία ψηφοφορία αποχώρησης.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές (29/06) ο παίκτης κέρδισε και τις 14 αναμετρήσεις που έπαιξε, απέναντι σε Ηλία Μπόγδανο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη (7-0 τον καθένα) Σήμερα όμως θα δούμε έναν ακόμη αγώνα κατάταξης και τους τρεις πλέον παίκτες, Ηλία Μπόγδανο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη να αγωνίζονται με σκοπό να πάρουν στα χέρια τους το δεύτερο εισητήριο για τον ημιτελικό.

Υπενθυμίζεται ότι ένας παίκτης κερδίζει και αυτόματα οι άλλοι δύο μπαίνουν στην ψηφοφορία για αποχώρηση.

Survivor spoiler 30/06: Ποιος θα καταφέρει να πάρει το δεύτερο εισητήριο για τον ημιτελικό απόψε στο Survivor

Διαρροές ακόμη δεν υπάρχουν, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα προγνωστικά σενάρια είναι δύο. Έτσι, από το πρωί σήμερα κυκλοφούν διαρροές που αφορούν την τελική δυάδα του τελικού του φετινού Survivor. Σύμφωνα με πηγές στο διαδίκτυο οι δύο παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ τις λιγότερες πιθανότητες δίνουν στον Γιώργο Κόρομι. Από την άλλη όσον αφορά το αποψινό αγώνισμα κατάταξης, άλλα spoilers δίνουν μεγάλες πιθανότητες νίκης στον Γιώργο Κόρομι. Τούτων λεχθέντων, δεν θα πρέπει καθόλου να υποτιμήσουμε τις δυνατότητες της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που έχει πολλάκις αποδείξει τις αντοχές της στον στίβο μάχης και έχει επίσης κερδίσει ατομικές νίκες.

Σημειώνεται ότι ο μεγάλος τελικός του Survivor 4 θα λάβει χώρα στην Ελλάδα σε μία περίπου εβδομάδα από σήμερα και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου και οι δύο παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι την τελική ευθεία θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ