Όλγα Κεφαλογιάννη: Όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα ελπίζω να μπορέσει να βιώσει αυτό το συναίσθημα [vid]


Για τον γάμο της, την εγκυμοσύνη της και το ευλόγημα όπως το χαρακτηρίζει της μητρότητας μίλησε για πρώτη φορά η Όλγα Κεφαλογιάννη στο MEGA και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η βουλευτής και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας παντρέυτηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα στις Σπέτσες υπό άκρα μυστικότητα και περιμένουν τώρα τα δίδυμα παιδάκια τους.

«Αυτό που χαρακτηρίζει τα τελευταία δύο χρόνια είναι η ανατροπή. Οι ανατροπές στη ζωή έρχονται και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τις αρπάξεις, πολλές φορές περνάνε από μπροστά μας πράγματα που ίσως από φόβο δεν τολμάμε», είπε αρχικά η κ. Κεφαλογιάννη, η οποία στη συνέχεια μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της και αποκάλυψε πως εκείνος αγνοούσε την ιδιότητά της επαγγελματικά.

Η γνωριμία με τον σύζυγό της – Ο θαυμασμός της για εκείνον και ο γάμος

«Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Ως τώρα έχει πάει καλά. Αναγκαστικά λόγω της κατάστασης επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα, άρα κάναμε έναν πολύ κλειστό γάμο. Μετά είπα ότι μπορεί να ήταν και πολύ καλύτερα έτσι. Αισθάνθηκα ότι ήταν εκεί άνθρωποι που πραγματικά αγαπάμε και μας αγαπάνε. Ένιωσα ότι ήταν ένα γεγονός με αξία και ιδιαίτερο συμβολισμό».

«Πρωτογνώρισα το έργο του και μου άρεσε πάρα πολύ. Και η μουσική και τα τραγούδια του. Όταν τον γνώρισα ήμουν πολύ αυθόρμητη να του πω “πόσο σε θαυμάζω”, βέβαια αυτός δεν ήξερε τι κάνω εγώ, γύρισε και μου είπε “εσύ με τι ασχολείσαι;”».

Η εγκυμοσύνη – Τα δίδυμα και το ευλόγημα της μητρότητας

«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα θέλαν να βιώσουν την μητρότητα και έχουν λόγους που τους αποτρέπουν. Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θες και είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση αύτη. Αν κάποια γυναίκα θέλει να βιώσει τη μητρότητα, πρέπει να ενημερωθεί, να το προσπαθήσει και πλέον η επιστήμη βοηθάει πάρα πολύ. Εγώ αισθάνομαι πολύ ευλογημένη, γιατί κάτι που είχα βγάλει από το μυαλό μου ως πιθανότητα, συμβαίνει. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ, το βιώνεις ως πολύ μεγάλη απώλεια, λες “ας το αφήσω”. Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μαμάδες σε νεότερη ηλικία, πλέον μπορούμε να το κάνουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία», τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε: «Τα ανίψια μου έχουν χαρεί πάρα πολύ, σκέφτονται πως θα λειτουργήσουν ως ξαδερφάκια. Οι αδερφές μου και η μητέρα μου… το συναίσθημα το δικό μας είναι κάτι που δεν θα το άλλαζα με τίποτα».

«Το να μιλήσω για την εγκυμοσύνη το είχα σκεφτεί, αλλά χωρίς να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Θα είναι αγοράκι και κοριτσάκι», ανέφερε αποκαλύπτοντας το φύλο των παιδιών.

«Σε προσωπικό επίπεδο προετοιμάζομαι, είναι μια περίοδος που πρέπει να προσέχω πολύ. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα που την είχα βγάλει από το μυαλό μου και είναι συγκλονιστικό που ευλογήθηκα να το ζήσω. Όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα ελπίζω να μπορέσει να βιώσει αυτό το συναίσθημα», είπε η κα Κεφαλογιάννη ερωτηθείσα για τα πλάνα της τους επόμενους μήνες.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ