Μαρία Ηλιάκη: Η γλυκιά φωτογραφία που θηλάζει και τα μπιφτέκια γαλοπούλας που έφτιαξε σήμερα [pics]


Ένας μήνας πέρασε από τότε που η Μαρία Ηλιάκη έφερε στη ζωή της αγαπημένη της κορούλα Κατερίνα. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Στέλιος Μανουσάκης, έχουν εστιάσει όλη τους την προσοχή στο μωρό τους.

Και παρά το γεγονός ότι η νεογέννητη κόρη της έχει καταλάβει όλο της τον χρόνο, η Μαρία Ηλιάκη παραμένει δραστήρια στο Instagram. Σήμερα μάλιστα το μεσημέρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από τη ζωή της στην κουζίνα.

Όπως είπε η ίδια η παρουσίαστρια σήμερα αποπειράθηκε να φτιάξει για πρώτη φορά μπιφτέκια γαλοπούλας. Το ταψί με τα πλασμένα μπιφτέκια της θα το δείτε παρακάτω.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη στο Instagram:

Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία που θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της

Το μεσημέρι της Τρίτης (29/06), η μανούλα Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε ένα όμορφο στιγμιότυπο, στο οποίο τη βλέπουμε να θηλάζει τη μικρή της κόρη Κατερίνα: «Τα πρωινά μας… και τα μεσημέρια μας και τ’ απογεύματα μας… και τα βραδιά μας #firstdaysathome», έγραψε η παρουσιάστρια στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με την κορούλα της Κατερίνα παρακάτω:

ΠΗΓΗ


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ειλικρινα στ’αρχιδια μας.Υπαρχουν 500 σοβαροτατα θεματα που καινε.Και αυτο,που μια μαννα θηλαζει,δεν ειναι ειδηση.Ειναι συνηθες.Συγνωμη,δεν ειναι προσωπικο,αλλα δυστυχως ο κοσμος καιγεται,και για να εχει μελλον αυτο το χαριτωμενο μωρακι της οποιασδηποτε μαννας,εμεις θα πρεπει να αγωνιστουμε να το διαφυλαξουμε.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ