Αθηνά Οικονομάκου : Όσα είπε για την ψυχολογία της μετά την δεύτερη γέννα


Η Πολύ γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός/ επιχειρηματίας Αθηνά Οικονομάκου χρειάστηκε να αφήσει λίγο τις πολλές εκκρεμότητες που έχει και να μείνει στο σπίτι για να απολαύσει τον σπουδαιότερο ρόλο στην ζωή της, που είναι αυτός την μαμάς.

Η αλήθεια είναι ότι από τις 9 Ιουνίου που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της κάνει συχνά δημοσιεύσεις και μιλάει για το πως βιώνει την δεύτερη γέννα και τις ώρες με το μωράκι της.

Υπενθυμίζουμε ότι το δεύτερο μωρό της είναι κοριτσάκι και ότι πολύ πρόσφατα μέσω μίας φωτογραφίας που ανάρτησε η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς , αποκάλυψε και το όνομα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στην μικρή. Η φωτογραφία έδειχνε το χεράκι της μικρής να κρατάει μία ταυτότητα που έλεγε “SIENNA”,  ενώ στην λεζάντα μας συστηνόταν με  τονμοναδικό τρόπο που η Αθηνά Οικονομάκου ξέρει να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις.

Οι διαφορές της πρώτης με την δεύτερη εγκυμοσύνη

  • Η ηθοποιός δήλωσε ότι ενώ στο πρώτο παιδί  δυσκολεύτηκε και σε πρακτικά θέματα, αλλά και ψυχολογικά αφού είχε να διαχειριστεί μία σωρεία πρωτόγνωρων συναισθημάτων, στο δεύτερο όλα είναι πολύ πιο ομαλά, επειδή τώρα έχει την εμπειρία από το πρώτο.

Ενθάρρυνση

  • Σε κάθε στόρυ της δεν ξεχνάει να ενθαρρύνει τις νέες μανούλες λέγοντας τους ότι είναι μέχρι να βρουν τον ρυθμό τους και να το απολαύσουν γιατί τα μωρά μεγαλώνουν γρήγορα.
  • Ακόμα μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που αναρτεί δείχνει ότι μία εγκυμοσύνη δεν χαλάει το σώμα μίας γυναίκας και ότι πολύ εύκολα μπορείς μετά την γέννα να κάνεις την σιλουέτα σου να επανέλθει.

Ανακοίνωση του ονόματος

  • Η Αθηνά Οικονομάκου μέσω στόρυ αναφέρθηκε και στα αναρίθμητα και καλά σχόλια που έλαβε για το όνομα της κόρης της “λέγοντας χαίρομαι που σας άρεσε, γιατί και εμείς ξετρελαθήκαμε από την πρώτη στιγμή που το σκεφτήκαμε και τα σχόλια σας μας δείχνουν ότι κάναμε σωστή επιλογή”.

Ακολουθεί βίντεο με την Αθηνά Οικονομάκου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ