Μαλλιά : Συμβουλές για να τα περιποιείστε σωστά


Υπάρχουν ορισμένα ευρήματα που υποδηλώνουν ότι η εμφάνιση των μαλλιών σας επηρεάζει περισσότερο από τη διάθεσή σας. Σε μια σειρά πέντε μελετών για την ανισότητα στην τάξη, οι ερευνητές στο Στάνφορντ διαπίστωσαν ότι οι αναμνήσεις μιας κακής ημέρας των μαλλιών επηρέασαν τον τρόπο με τον οποίο οι συμμετέχοντες είδαν την ανισότητα. Και αυτό είναι μόνο αναμνήσεις -τι γίνεται με την πραγματική μέρα.

Η περιποίηση των μαλλιών αποτελεί επένδυση στην εμπιστοσύνη και την ευτυχία σας
  • Τα μαλλιά ως βαρόμετρο για τη διάθεση, την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση δεν είναι μια νέα ιδέα. Κοίταξα τον συμβολισμό των μαλλιών και συνδέθηκε με την υγεία – η τριχόπτωση είναι μια σοβαρή ανησυχία για τους άνδρες – και η θηλυκότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Τα καλοδιατηρημένα μαλλιά είναι ένα προσωπικό και εξωτερικό σημάδι ελέγχου, αλλά ακόμη και να μάθω πώς να ελέγχω τα μαλλιά μου χρειάστηκε λίγος χρόνος. Ευτυχώς, το δίλημμα μου ήταν αποτέλεσμα του ότι ήταν πολύ φθηνό και ασυνεπές.

  • Η φροντίδα των μαλλιών ως θεραπεία θα πρέπει να έχει περισσότερη πίστωση. Για μένα, το να μιλάς με φίλους απλά δεν το κόβω μερικές φορές. Τα ψώνια είναι πολύ προσωρινά και είμαι πολύ νευρικός για να βρω θεραπευτή. Αλλά ένα κούρεμα;
  • Το να κάνετε ένα κούρεμα  είναι σαν θεραπεία ομιλίας, λιανική θεραπεία και αυτοεξυπηρέτηση σε μια συνεδρία δύο ωρών με αποσυνδεδεμένη περιποίηση. Ναι παρακαλώ. Ένα πολύ καλό κούρεμα μπορεί να με διαρκέσει περισσότερο από τρεις μήνες, αν το κόψετε σωστά. Και, στο τέλος της ημέρας, ο κομμωτής σας μοιάζει με τον θεραπευτή που θέλετε -κάποιος που είναι πάντα στο πλευρό σας, ανεξάρτητα από το πόσο άγρια ​​είναι η ιστορία σας.
  • Το καλύτερο κριτήριο για την επιλογή του τι πρέπει να κρατήσετε και το τι πρέπει να απορρίψετε είναι αν το κρατάτε θα σας κάνει ευτυχισμένους, αν θα σας φέρει χαρά

Ακολουθεί βίντεο για την αυτοφροντίδα

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ