Ερρίκα Πρεζεράκου: Έκκληση βοήθειας για την επιστροφή των γονιών της 7 χρονης Αναστασίας από τις ΗΠΑ


Η 7χρονη ανιψιά της έχασε τη «μάχη» από μία σπάνια μορφή καρκίνου – Οι γονείς της μικρής Αναστασίας παραμένουν στις ΗΠΑ και η Έρρικα Πρεζεράκου κάνει ζητάει βοήθεια ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν.

Η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, η «μάχη» της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο, άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή, νικημένη από μια σπάνιας μορφής επιθετικού παιδικού καρκίνου.

Μετά τη συγκινητική ανάρτηση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας με την οποία αποχαιρέτησε το μικρό αγγελούδι, η Έρρικα Πρεζεράκου προχώρησε σε νέα, στην οποία μιλά για την αδερφή της Ξένια, αλλά και τον σύζυγό της Ηλία. Μέσα από αυτήν την ανάρτηση, κάνει έκκληση βοήθειας, ώστε το ζευγάρι να μπορέσει να επιστρέψει από τις ΗΠΑ, εκεί όπου βρίσκονταν τους τελευταίους μήνες στην προσπάθεια της μικρής Αναστασίας να νικήσει την επάρατη νόσο.

Η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου:

«Η αδελφη μου η Ξενια είναι 3 χρόνια μικρότερη μου . «Το λατρεμένο μας» όπως συνήθως την αποκαλούσε η μητέρα μας.

Τους τελευταίους 9 μήνες η Ξενια και ο Ηλίας συναντησαν πολλες νέες πτυχες του εαυτού τους λόγω της ασθένειας της Αναστασιας .. DIPG ..
Είχαν μοιράσει αυτόν τον αγώνα για το καλύτερο δυνατο
Ο Ηλίας διαβάζε κάθε μέρα απο την πρώτη μέρα ότι μπορεί να αφορούσε την ασθένεια ….διατροφή… νέες μεθόδους …ερευνητικα προγράμματα .. έψαχνε λύση με όλο του το είναι σε όλο το κόσμο κυριολεκτικά ..έγινε «γιατρος» «νοσοκόμος» έμαθε ορολογίες μέρα νύχτα ..είχε τα πρακτικα .θα το καταλαβαίνατε μόνο ζούσατε την καθημερινότητα του .Απιστευτος πατέρας
Η Ξενια έχοντας και αυτή επίγνωση ότι το παιδί της παλευει με κάτι αδιανόητο κάθε μέρα έπαιζε μαζί της , της έκανε αστεία της έδινε κουράγιο την πείραζε με το δικό τους χιούμορ ..την είχε 9 μήνες στην Αμερική ασταμάτητα στην αγκαλιά της, την ίδια στιγμή που ξέροντας με τι τα έχει βάλει κάποιος θα ήθελε να κοπανήσει το κεφάλι του στο τοίχο .. κι όμως άντεχε .. άντεχε γιατί ήταν ΜΑΝΑ .. Την ίδια στιγμή μεταμορφωνοταν σε λιοντάρι απεναντι σε κάθε εμπόδιο ,κάθε στιγμή που ένοιωθε να χρειάζεται στήριξη η Αναστασια .

Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου όλο αυτό το διάστημα για την στήριξη την αγάπη και την προσευχή σας στο αγγελούδι μας και σε αυτούς τους γονείς».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ