Σίσσυ Χρηστίδου : To “Έλα χαμογέλα έριξε αυλαία”

Η Σίσσυ Χρηστίδου, εχθές αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για την καλοκαιρινή σεζόν με ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ προς συντελεστές αλλά και όλους τους τηλεθεατές που άνοιξαν όλο τον χειμώνα την τηλεόραση τους και την παρακολουθούσαν ανελλιπώς, αλλά και σε όλους τους συντελεστές που δούλεψαν για να σταθεί και να βγει η εκπομπή στον αέρα. Ακόμα δεν παρέλειψε να ανανεώσει το τηλεοπτικό της ραντεβού με το κοινό , με την έναρξη της χειμερινής σεζόν.

Το φινάλε της εκπομπής βρήκε την παρουσιάστρια σε ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση και μίλησε στο τηλεοπτικό κοινό  για να το ευχαριστήσει. Τα λόγια εκτίθενται παρακάτω :

Όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στο τηλεοπτικό κοινό

  • «Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τη διοίκηση και το Open. Θα ξεκινήσω πρώτα από εσάς ( αναφερόμενη προς στους τηλεθεατές), που αυτήν τη χρονιά μας στηρίξατε και μας αγκαλιάσατε, μας συγκινήσατε και μας στείλατε πολλά μηνύματα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς και λόγω επικαιρότητας και όλων των θεμάτων που έπρεπε να διαχειριστούμε, αλλά και για εμένα προσωπικά για δικούς μου λόγους που δεν έχω μοιραστεί και δεν γνωρίζετε. Ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα μας σε όλες τις δυσκολίες και γι’ αυτές που ξέρετε και γι’ αυτές που δεν ξέρετε. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, την αρχισυντάκτριά μου και τη σκηνοθέτιδά μου.Ήταν μια χρονιά που αισθάνθηκα, μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, πάρα πολύ ασφαλής και σίγουρη. Σίγουρη πως ακόμη και όταν δεν είμαι στο γραφείο και είμαι σπίτι υπάρχει μια ομάδα που αγαπά αυτήν την εκπομπή. Έτσι γίνονται μόνο ωραία πράγματα, όταν μια ομάδα αγαπά αυτό που κάνει».

όσα είπε για τους συνεργάτες της

  • «Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά μου, τον κουμπάρο, αδελφό και συνοδοιπόρο μου. Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλες τις στιγμές, τις δύσκολες και τις εύκολες. Την Ελένη και τον Κωνσταντίνο που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στην ομάδα και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Ακολουθεί βίντεο με τα όσα είπε η παρουσιάστρια

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here