Καταγγελία: Έχει γεννήσει από τον Οκτώβρη του 2020 και ακόμα δεν έχει πάρει τα χρήματα του ΕΦΚΑ


Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Βαγγέλης, η γυναίκα του έχει γεννήσει από τον Οκτώβρη του 2020 και ακόμα δεν έχει πάρει τα χρήματα του ΕΦΚΑ.

«Γέννησε η γυναίκα μου τον Οκτώβριο του ‘20 και από το Φεβρουάριο είχε αναρρωτική άδεια από τη δουλειά λόγω επαπειλούμενης κύησης. Φτιάχτηκε ένα πρόγραμμα από τον ΕΦΚΑ το “Μένουμε Σπίτι” και στέλναμε τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά.

Περάσαμε από την επιτροπή τέλη Μαΐου για το Φεβρουάριο, και οι πληρωμές έγιναν 10-15 ημέρες πριν γεννηθεί το παιδί. Αλλά είχε γίνει λάθος της επιτροπής και δεν είχαν χρεωθεί δύο μήνες. Είχα μια επικοινωνία μαζί τους Δεκέμβριο, και πάλι τον Απρίλιο του ‘21. Έχουν στείλει υπενθύμιση από τον ΕΦΚΑ στην Πετρούπολη για το θέμα στην ανώτατη υγειονομική επιτροπή του Χαϊδαρίου. Από εκεί δεν έχω απάντηση, ούτε σηκώνουν τα τηλέφωνα, ούτε τίποτα», εξήγησε ο κ. Βαγγέλης, μιλώντας στο Mega.

«Γέννησε τον Οκτώβρη και πληρωθήκαμε ένα μήνα πριν γεννήσει. Για αυτούς του δύο μήνες, που υπολείπονται, στο κατάστημα του ΕΦΚΑ της Πετρούπολης μου λένε ότι τα έχουν στείλει στο Χαϊδάρι, και στο Χαϊδάρι δε σηκώνουν τηλέφωνα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ