ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 20 συμβασιούχων στην ΕΦΑ Τρικάλων

ΑΣΕΠ: Με 20 άτομα ενισχύεται η ΕΦΑ Τρικάλων – Προθεσμία αιτήσεων μέχρι αύριο 6 Ιουλίου 2021.

Η ΕΦΑ Τρικάλων ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Προστασία και ανάδειξη των διαχρονικών αρχαιοτήτων της πόλης των Τρικάλων της Π.Ε. Τρικάλων, Περιφέρειας Θεσσαλίας» του έργου «Προστασία και ανάδειξη των διαχρονικών αρχαιοτήτων της πόλης των Τρικάλων της Π.Ε. Τρικάλων, Περιφέρειας Θεσσαλίας», ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» με ΜΙS 5067467, που υλοποιείται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων με την μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας.

Οι προσλήψεις θα γίνουν για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Δείτε αναλυτικά στους πίνακες τις θέσεις εργασίας:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση efatri@culture.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε στην ακόλουθη διεύθυνση: Δ. Καλαμάτα, αρ. 3 – Τ.Κ. 42131.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here