Survivor spoiler 05/07: Ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor [vid]


Έφτασε η στιγμή που το πολυσυζητήμενο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ρίχνει αυλαία. Απόψε στις 21:00 ξεκινάει ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι

Ένας παίκτης θα κερδίσει τον τίτλο του Survivor και το οικονομικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι εχθές ήταν ο ημιτελικός και απόψε μπαίνουμε στον τελικό με δύο παίκτες, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Σάκη Κατσούλη. 2.774.062 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1΄ τον ημιτελικό του Survivor την Κυριακή 4/7 με τον μέσο όρο της τηλεθέασης να φτάνει το 35,1 στο σύνολο κοινού και το 32,4 στο δυναμικό κοινό (18-54).

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε αρχικά στη σκηνή τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει και όλοι μαζί υποδέχτηκαν τον Γιώργο Κόρομι και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση που είχαν τεθεί από την Τετάρτη στην ψηφοφορία του κοινού.

Η ψηφοφορία έληξε στην αρχή του live του ημιτελικού και ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος Κόρομι. Ακολούθως, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τέθηκαν σε νέα ψηφοφορία. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι η Μαριαλένα θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από τo παιχνίδι, μία ανάσα πριν από τον τελικό.

Survivor spoiler 05/07: Ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor

Φυσικά δεν υπάρχουν διαρροές για την αποψινή ψηφοφορία, ενώ οι τηλεφωνικές γραμμές αναμένεται να ανοίξουν μετά τις 21:00 και θα μείνουν ανοικτές για περίπου 4 ώρες. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του φετινού Survivor θα πραγματοποιηθεί γύρω στις 02:00.

Αφού λοιπόν δεν υπάρχουν spoilers, ας δούμε τις εκτιμήσεις που κυκλοφορούν σε πηγές στο διαδίκτυο και οι οποίες βασίζονται στα στατιστικά ψηφοφοριών που γίνονται διαδικτυακά. Σημειώνεται ότι οι εν λόγω ψηφοφορίες δεν είναι επίσημες και μπορεί να μην περιγράφουν το τελικό αποτέλεσμα της βραδιάς. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσαμε να πούμε πως καταγράφουν ενδεχόμενα μια τάση.

Έτσι, στα διαδικτυακά spoilers σήμερα γίνεται λόγος για ένα απόλυτο ντέρμπι μεταξύ των δύο ανδρών που κατάφεραν να φτάσουν τόσο μακριά στο παιχνίδι, με ένα ωστόσο προβάδισμα ενός εκ των δύο. Πρόκειται για προβάδισμα του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είναι ένας πολύ δυνατός αγωνιστικά παίκτης και ένα από τα φαβορί από καιρό στο παιχνίδι.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το trailer για το αποψινό τελικό επεισόδιο του Survivor 4:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ