Survivor : Πιπεράτες αποκαλύψεις στον τελικό του παιχνιδιού


Ο Τελικός του Survivor , διεξάχθηκε εχθές το βράδυ και οι αποκαλύψεις ήταν πολλές. Πιο συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να κάνει στον αέρα καυτές αποκαλύψεις και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Οι αποκαλύψεις που έκανε σχετίζονται με τα ερωτικά τρίγωνα που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα τους παίκτες που κατάφεραν να ξεφύγουν από τις κάμερες και να έρθουν πιο κοντά.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε όπως και ο ημιτελικός στο Άλσος Γαλατσίου και κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης αλλά και μαγέψει με τις αποκαλύψεις κάνοντας τον τηλεοπτικό παλμό να πιάνει κόκκινο. Πιο κάτω σας αποκαλύπτουμε την αφορμή για να βγουν στον αέρα οι πικάντικες αποκαλύψεις.

Όσα είπε ο Πάνος Καλλίδης

  • Όση, ώρα είχε τον λόγο γνωστός τραγουδιστής, αποκάλυψε την έλλειψη λίμπιντου που βίωσε στο παιχνίδι . Σε αυτά του τα λόγια στάθηκε ο Τριαντάφυλλος και αποκάλυψε ποιοι από τους παίκτες κατάφεραν να ξεφύγουν από τις κάμερες και να επιδοθούν σε σεξουαλικά παιχνίδια.

Οι αποκαλύψεις του Τριαντάφυλλου

  • «Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;» άρχισε να φωνάζει και ο  Γιώργος Λιανός  προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση.

Η αποκάλυψη

  • Τελικά ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε, ότι  το ζευγάρι που κατάφερε να έρθει κοντά και να περάσει ξέγνοιαστές στιγμές ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παπάς . Τα λεγόμενα του κατάφερε να επιβεβαιώσει και ο Πάνος Καλλίδης αφού είπε στον αέρα “Έδωσε ποιοι έκαναν σεξ”.

Νικητής του Survivor 

  • Νικητής του τελικού αναδείχθηκε ο ο Σάκης Καλτσούλης. Ο μεγάλος τελικός ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 01:00 τα ξημερώματα και έγινε στο Άλσος Γαλατσίου. Για ακόμα μία φορά όπως και ο ημιτελικός κατάφερε να συζητηθεί και για τα όσα διαδραματίστηκαν, αλλά και για όλους τους διάσημους κατάφεραν να είναι εκεί , αλλά και για όσους δεν ήταν.
  • Το όνομα του νικητή, ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό.

Ακολουθεί βίντεο για τον τελικό του survivor

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ