Ο Morrissey ξεσπά κατά της κυβέρνησης: «Η κοινωνία του Covid ζει μια σκλαβιά»


Ο πρώην frontman των Smiths σχολιάζει την κατάσταση που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού.

O Morrissey σε πρόσφατη συνέντευξή του σχολίασε την αντίδραση της βρετανικής κυβέρνησης στην πανδημία του κορονοϊού αναφέροντας πως τους τελευταίους 18 μήνες η κατάσταση που βιώνει η κοινωνία «είναι παρόμοια με τη δουλεία».

Ο πρώην frontman των Smiths έδωσε συνέντευξη στον ανιψιό του Sam Esty Rayner η οποία φιλοξενήθηκε στο επίσημο site του. Σε αυτή μεταξύ άλλων μίλησε για την παύση του πολιτισμού κατά τη διάρκεια της καραντίνας, καθώς και για το νέο του άλμπουμ Bonfire of Teenagers.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν μπορεί να συμφωνήσει με κανέναν άλλο και αυτό είναι το κύριο αποτέλεσμα του Con-vid», ανέφερε στη συνέντευξη που έχει τίτλο Turning The Inside Out.

«Έφερε τα χειρότερα στους ανθρώπους και ποτέ δεν ήμασταν μαζί σε αυτό. Στερούμαστε την επαφή με τους άλλους ανθρώπους και πάνω από όλα θέλουμε να είμαστε με άλλους που βλέπουν και ακούν διότι αυτό είναι το οξυγόνο για την ανθρώπινη ψυχή. Αφαιρέστε το και οι άνθρωποι είναι νεκροί».

Όταν ο Rayner σχολίασε πως η κοινωνία σε έναν κόσμο Covid ήταν «η ακριβής περιγραφή της σκλαβιάς», ο Morrissey συμφώνησε λέγοντας «ακριβώς» και πρόσθεσε: «Και περισσότεροι άνθρωποι οδηγούνται τώρα στη φτώχεια η οποία είναι μια άλλη μορφή δουλείας.

Η τωρινή ελευθερία μας περιορίζεται σε επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ και στην αγορά καναπέδων. Η κυβέρνηση ενεργεί όπως οι Κινέζοι αυτοκράτορες… “Θα σας επιτρέψουμε να ζήσετε όπως εμείς, αν καθίσετε φρόνιμα”».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, όταν ο Rayner ρώτησε τον θείο του για το πώς «κάποιοι προσπάθησαν να τον ακυρώσουν λόγω των απόψεών του», ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν μπορείς να ακυρώσεις κάποιον που πάντα ακυρώνεται. Πότε με είδες τελευταία φορά στην τηλεόραση ή με άκουσες στο ραδιόφωνο; Ακούσια ανακάλυψα τη συνθήκη της ακύρωσης!».

Το επερχόμενο άλμπουμ του Morrissey Bonfire of Teenagers’ ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες και περιλαμβάνει 11 τραγούδια. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

«Ο χειρότερος χρόνος της ζωής μου, ολοκληρώνεται με το καλύτερο άλμπουμ της ζωής μου», έχει σχολιάσει για τη νέα του δισκογραφική δουλειά ο Morrissey.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ