Ρωσία: Τα 3 σενάρια που εξετάζονται για τη συντριβή του An-26 στη Καμτσάτκα


Η ανάκριση εξετάζει τρία πιθανά αίτια της συντριβής του επιβατικού αεροσκάφους An-26 στην Καμτσάτκα.

Τρία είναι τα πιθανά αίτια της συντριβής του επιβατικού αεροσκάφους An-26 στην Καμτσάτκα, που εξετάζονται, ανακοίνωσε η Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε εξετάζει αν η συντριβή του αεροσκάφους οφείλεται στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σε τεχνική βλάβη στο αεροσκάφος ή σε λάθος του πληρώματος.

Σύμφωνα με την Ανακριτική Επιτροπή, στο αεροσκάφος επέβαιναν 22 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος.

Στο τόπο του αεροπορικού δυστυχήματος έφθασε ομάδα ανακριτών, ελήφθησαν δείγματα του καυσίμου, κατασχέθηκαν το σχέδιο πτήσης και τα σχετικά έγγραφα της εταιρείας στην οποία ανήκε το αεροσκάφος, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από μάρτυρες του συμβάντος.

Το ρωσικό πρακτορείο TASS, επικαλούμενο τις υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών, μετέδωσε ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αιτία της συντριβής του αεροσκάφους ήταν το λάθος του πληρώματος σε συνθήκες κακής ορατότητας.

Οι υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών, ανέφεραν ότι το πλήρωμα δεν είχε αναφέρει κάποια τεχνικά προβλήματα στο αεροσκάφος και πως πριν την αναχώρηση του το αεροσκάφος είχε ελεγχθεί.

Το αεροσκάφος συνετρίβη σε βραχώδη περιοχή, και τα συντρίμμια του διασκορπίστηκαν στην Οχοτσκική Θάλασσα, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την κωμόπολη Παλάνα, όπου κατευθυνόταν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-TASS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ