Χριστίνα Κεφαλά: Στο νοσοκομείο με πνευμονία λόγω κορωνοϊού [pics]


Η Χριστίνα Κεφαλά ήταν μια από τις παίκτριες που συμμετείχαν στο φετινό Survivor. Ωστόσο, τo 28χρονο μοντέλο δεν παρευρέθηκε στον ημιτελικό, αλλά ούτε και τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς όπως έγινε γνωστό νόσησε από κορωνοϊό.

Μάλιστα, επειδή η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, η ίδια χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ειδικότερα, ο κορωνοϊός της προκάλεσε πνευμονία.

Xristina_Kefala

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κεφαλά θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους:

«Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με κόβιντ βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλά. Θετική σκέψη και πίστη και ο Θεός είναι μαζί μας», έγραψε.

Ακολούθως με νέο story, προέτρεψε όλους να σπεύσουν να εμβολιαστούν:
«Παιδιά και όσοι δεν έχετε εμβολιαστεί κάντε το όσο πιο γρήγορα. Σας το λέω εγώ που το αμελούσα και έλεγα φοβάμαι ας μη το κάνω ας το αφήσω λίγο ακόμα. Εξάλλου μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σίγουρα από το να νοσήσετε θα είναι καλύτερο».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ