Νοσοκομείο Μιζούρι: Αντιμετωπίζει έλλειψη αναπνευστήρων εν μέσω της αύξησης των νοσηλειών COVID-19


Νοσοκομείο Μιζούρι: Τα δύο νοσοκομεία της πόλης αντιμετώπισαν 213 ασθενείς με COVID-19. Ένα νοσοκομείο στο Μιζούρι έμεινε από αναπνευστήρες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της 4ης Ιουλίου εν μέσω μιας αύξησης των νοσηλειών COVID-19 στα νοσοκομεία που πιθανώς προκλήθηκε από την εξάπλωση της παραλλαγής Delta. Οι ασθενείς σε νοσοκομείο κορωνοϊού στο Σπρίνγκφιλντ – μια πόλη με πάνω από 160.000 άτομα – σημείωσαν άνοδο 27% το σαββατοκύριακο των διακοπών καθώς η περιοχή αντιμετωπίζει χαμηλά ποσοστά ανοσοποίησης.

Τα δύο νοσοκομεία της πόλης – το CoxHealth και το Mercy Springfield – αντιμετώπισαν 213 ασθενείς με COVID-19 από τη Δευτέρα, από 168 την Παρασκευή.

Στις 24 Μαΐου, τα δύο νοσοκομεία θεραπεύουν μόνο 31 ασθενείς με κορωνοϊό.

Με την αύξηση των ασθενών, το Mercy Springfield ξέμεινε από  αναπνευστήρες το σαββατοκύριακο, αλλά κατάφερε να δανειστεί περισσότερους πριν φτάσει ένας άλλος ασθενής, σύμφωνα με τον Erik Frederick, τον επικεφαλής διοικητικό αξιωματούχο του νοσοκομείου.

“Μετά από όσα έχουμε δει τον τελευταίο μήνα, όλοι απλώς κρατούν την ανάσα τους, ειδικά μετά από ένα σαββατοκύριακο διακοπών σαν αυτό, γνωρίζοντας ότι υπήρχαν μεγάλες συγκεντρώσεις”, δήλωσε ο Frederick στο Associated Press.

Το Μιζούρι έχει τα πιο νέα κρούσματα COVID-19 κατά κεφαλήν τις τελευταίες 14 ημέρες από οποιαδήποτε πολιτεία της χώρας.

Το 45% των κατοίκων της πολιτείας έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου. Το εθνικό ποσοστό είναι 54,7 τοις εκατό.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ