Νεκρή μετά από βουτιά στο κενό 29χρονη Ρωσίδα πορνοστάρ- Μυστηριώδες μήνυμα στο χέρι της


Οι τελευταίες στιγμές της Κριστίνα Λισίνα, πορνοστάρ γνωστής ως «Kris the foxx», κατεγράφησαν από κάμερες.

Τις τελευταίες στιγμές της 29χρονης Κριστίνα Λισίνα, Ρωσίδας πορνοστάρ του Διαδικτύου, κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος, πριν κάνει βουτιά στο κενό από κτήριο μεγάλου ύψους στην Αγία Πετρούπολη.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της The Sun, ο θάνατος της 29χρονης η οποία «λαχταρούσε να αγαπηθεί», διερευνάται από την αστυνομία.

Η Κριστίνα Λισίνα, η οποία ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο Kris the foxx, άρχισε να γυρίζει ταινίες για ενηλίκους αφού εγκατέλειψε το ενδεχόμενο καριέρας στον τραπεζικό τομέα, μα φίλοι της είπαν πως αυτό που ήθελε ήταν να «αγαπηθεί και να κάνει οικογένεια».

Η ίδια εμφανιζόταν σε ιστοσελίδες όπως το Pornhub, ενώ ήταν επίσης και στο OnlyFans. Το πτώμα της βρέθηκε κοντά σε ένα μεγάλου ύψους κτήριο στην περιοχή Νέφσκι, και στο χέρι της είχε ένα κέρμα που είχε πάνω του χαραγμένο «είσαι πάντα στην καρδιά μου».

Το βίντεο δείχνει την Κριστίνα να ανεβαίνει σκαλοπάτια, τρώγοντας πατατάκια λίγο πριν την πτώση της. Μετά φαίνεται να μπαίνει στο κτήριο πριν πατήσει κουμπί για να καλέσει το ασανσέρ, μέσα στο οποίο εισέρχεται.

Φίλοι της είπαν ότι ένιωθε μοναξιά και ήθελε να κάνει οικογένεια. Η ρωσική εφημερίδα Moskovsky Komsomolets έγραψε πως ο θάνατός της διερευνάται από την αστυνομία και τη Ρωσική Επιτροπή Ερευνών.

Τον θάνατό της ανακοίνωσε ο φίλος της, Ρουστάμ Μ., και ζήτησε χρήματα για την κηδεία.

Η 29χρονη ήταν από τη Σιβηρία και είχε πει σε συνέντευξή της πως μπήκε στη βιομηχανία του πορνό αφού διαπίστωσε ότι το να δουλέψει σε τράπεζα δεν της ταίριαζε. «Μετακόμισα στην Αγία Πετρούπολη από το Κρασνογιάρσκ, δούλεψα σε μια τράπεζα για πέντε ημέρες ακριβώς, και συνειδητοποίησα ότι δεν με ενδιέφερε. Δεν καταλαβαίνω για τι να μιλήσω με αυτούς τους ανθρώπους. Και μπήκα στο πορνό».

Σε πρόσφατη ανάρτησή της σχετικά με την πανδημία είπε ότι της έλειπαν τα ταξίδια, ενώ αλλού είχε γράψει «δείξτε μου πώς να ζήσω» και «σχέσεις ή μοναξιά;».

Με πληροφορίες από The Sun

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ